Moldova Agroindbank - Sponsor al Echipei Olimpice Sochi 2014

Comitetul Naţional Olimpic al Republicii Moldova a exprimat gratitudinea BC „Moldova Agroindbank” SA pentru contribuţia la dezvoltarea sportului olimpic, acordînd băncii o distincţie specială - Diploma în semn de înaltă recunoştinţă pentru susţinerea Echipei Olimpice şi promovarea valorilor Olimpice.

Distincţia i-a fost fost înmînată lui Eugeniu Josan, membru al Comitetului de Conducere al băncii, joi seara, în  cadrul Cinei Olimpice oferite de CNO cu ocazia prezentării ţinutei sportive a membrilor echipei Sochi 2014. Aceasta vine după ce, recent, Comitetul de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA a aprobat decizia de a sponsoriza Echipa Olimpică Sochi 2014.

„Sperăm ca acest aport financiar să faciliteze participarea echipei naţionale a Republicii Moldova la Jocurile  Olimpice de iarnă. Dar cel mai important suport va fi susţinerea noastră morală pentru sportivii care vor apăra culorile Moldovei la Sochi. Le dorim perseverenţă, forţă, viteză şi, bineînţeles, victorie!”, a remarcat Preşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, Serghei Cebotari.

MAIB este de mai mulţi ani partenerul Comitetului Naţional Olimpic şi contribuie cu resurse financiare importante la pregătirea echipelor olimpice naţionale. Contribuţia la dezvoltarea sportului de performanţă şi celui de masă este o parte importantă a politicii de responsabilitate socială promovată de MAIB.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok