Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Moldova Agroindbank susţine relansarea afacerilor prin creditele RESTART 15.05.2020

Moldova Agroindbank susţine relansarea afacerilor prin creditele RESTART

Orice perioadă complicată vine şi cu oportunităţi pentru o restartare a activităţilor, a planurilor, a ambiţiilor, asigurând o renaştere a afacerilor într-o nouă realitate. Revenirea în forţă este mai rapidă când ai un partener financiar alături, care-ţi înţelege necesităţile de afaceri, care îţi impulsionează restartul, care contribuie la creşterea rulajelor şi a vânzărilor, pentru a-ţi realiza obiectivele aici, ACASĂ.

Convingerea că totul va fi bine şi că împreună suntem mai puternici motivează echipa MAIB să sprijine prin acţiuni concrete afacerile locale şi să lanseze oferte speciale.

De astăzi, Moldova Agroindbank pune la dispoziţia antreprenorilor o ofertă unică -  Creditele RESTART pentru finanţarea capitalului circulant în scopul susţinerii / relansării businessului.

Creditele RESTART de la Moldova Agroindbank sunt:

Simple: acordate prin procedură simplificată, cu un pachet minim de documente, inclusiv cu limite pre-aprobate pentru clienţii fideli ai băncii.

Avantajoase: Cu o dobândă în mărime de 8,76% în MDL şi 4,4% EUR/USD, care poate fi subvenţionată în cadrul Programului de subvenţionare a dobânzilor, implementat de Guvernul Republicii Moldova.

Valoroase: Suma maximă a creditului este de până la 5 milioane lei. Creditul se acordă pe un termen de până la 36 luni. Comision pentru examinarea dosarului de credit nu se aplică.

Flexibile: Graficul de rambursare a creditului se determină individual în dependenţă de tipul activităţii, cu perioada de graţie de până la 6 luni, sau 8 luni în cazul producătorilor agricoli.

Vă aşteptăm la Moldova Agroindbank! Susţinem cu încredere afacerile de acasă, din Republica Moldova!
#MAIB4Business #MAIB4IMM