Trei premii importante revendicate de Moldova Agroindbank la concursul naţional ”Marca Comercială a Anului 2019”

Moldova Agroindbank a primit distincţiile supreme ”Mercuriul de Aur” la nominalizările ”Marca Comercială Responsabilă Social” şi ”Reputaţie şi încredere”, precum şi premiul mare ”Mercuriul de Cristal” la nominalizarea ”Debutul anului” în cadrul competiţiei naţionale organizate de Camera de Comerţ şi Industrie.

Trofeul ”Reputaţie şi încredere” reconfirmă statutul de lider incontestabil în domeniul bancar, MAIB fiind în topul indicatorilor cum ar fi active, credite, depozite, performanţă bancară şi alegerea numărul 1 a circa un milion de clienţi pentru servicii şi produse bancare de calitate. Premiul mai apreciază performanţele în aspecte precum accesibilitatea serviciilor, calitatea, deservirea clienţilor, implementarea inovaţiilor bancare, guvernare corporativă etc.

Caracterul de responsabil social se datorează politicii promovate de Moldova Agroindbank orientată către clienţi, parteneri, comunitate, MAIB fiind un actor social responsabil sprijinind comunitatea prin proiectele desfăşurate în domeniul susţinerii artei, educaţiei, sportului, sănătăţii, voluntariatului şi filantropiei corporative promovate.

LiberCard – primul card de cumpărături în rate şi fără dobândă din Republica Moldova lansat de MAIB în 2019 a primit premiul mare la categoria ”Debutul anului”. Cardul se bucură de popularitate şi încredere sporită datorită avantajelor multiple, în prezent având cea mai mare reţea de parteneri în toată ţara, peste 3000 de puncte de vânzare şi 20 000 de beneficiari.

”Vă mulţumim pentru apreciere şi pentru că motivaţi mediul de afaceri să se autodepăşească. Dincolo de bucuria pe care ne-o aduce acest moment solemn de premiere, aceste premii semnifică recunoaşterea aprecierii şi valorii muncii depuse de o echipă de peste 2000 de angajaţi, căreia îi revin laurii şi meritele. Fiind laureat al concursului timp de mai mulţi ani consecutiv, ne bucurăm că la Moldova Agroindbank calitatea este o constantă valoroasă în tot ceea ce facem, iar premiile obţinute an de an confirmă acest lucru. Vom depune toate eforturile să fim în continuare şi mai buni, de dragul clienţilor şi a comunităţii”, a declarat Serghei Cebotari, Preşedintele MAIB, cu ocazia primirii celor trei trofee.

“Aceste trofee reprezintă preferinţele, dar şi încrederea consumatorilor. Laureaţii concursului au fost decişi de 5000 de persoane care au participat la sondajul în baza căruia au fost selectaţi cei mai merituoşi. Concurenţa între participanţi, inclusiv cei din sectorul bancar, a fost foarte acerbă şi premiile pe care le-aţi obţinut reflectă cu o precizie foarte mare preferinţele consumatorilor”, a menţionat Sergiu Harea, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie.

Precizăm că Moldova Agroindbank este premiantă a mai multor ediţii ale concursului ”Marca Comercială a Anului”, fiind apreciată pentru realizări în domeniul calităţii, ca marcă consacrată, pentru reputaţie şi încredere. Pe parcursul ultimilor ani performanţa MAIB a fost apreciată şi la nivel internaţional de juraţii diverselor competiţii din domeniul financiar-bancar.

În anul curent MAIB a fost desemnată Cea mai Bună Bancă din Moldova de experţii concursurilor organizate de prestigioasele publicaţii Finance Central Europe şi de Global Finance, precum şi deţinătoarea trofeului ”Best Digital Bank Moldova”, conform clasamentului Global Banking and Finance Review, prestigioasa publicaţie internaţională dedicată finanţelor.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok