Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Nou de la Moldova Agroindbank: setează independent PIN codul noului tău card! 04.08.2020

Nou de la Moldova Agroindbank: setează independent PIN codul noului tău card!

Moldova Agroindbank aduce inovaţia şi lansează o nouă modalitate de setare independentă de către clienţi a PIN-ului cardului bancar: uşor, simplu, confortabil.
 
Până acum, cardurile MAIB se eliberau doar împreună cu plicuri de hârtie sigilate care conţineau codul PIN, folosit la ATM şi terminalele de plată cu carduri.
 
Plicul tradiţional cu PIN generat automat este incomod din mai multe motive: combinaţia de cifre greu de memorat, păstrarea plicului împreună cu cardul genera riscul de a pierde nu doar cardul, dar şi parola (PIN-ul), plic pierdut, parole uitate şi, ca urmare, cereri de reemitere a cardurilor. Cu gândul la clientul nostru, MAIB a elaborat o nouă modalitate de a transmite PIN-ul în condiţii sigure, folosind tehnologiile moderne: generarea unui cod de activare primit prin SMS sau în aplicaţie, care va permite setarea independentă a PIN-ului la bancomat.  
 
Procesul este unul foarte simplu:
 
1. Primiţi cardul bancar la ghişeul băncii. 
 
2. Accesaţi aplicatia MAIBank în care solicitaţi codul de activare a PIN-ului.
 
Sau expediaţi prin SMS la numărul scurt 6242 ultimele 4 cifre ale cardului Dvs. În scurt timp veţi primi un SMS care va conţine codul de activare a PIN-ului. 
 
3. Folosiţi codul de activare pentru a seta propriul PIN cod al cardului la cel mai apropiat bancomat MAIB. 
 
Şi atât! Aveţi cardul activ cu PIN cod setat şi cunoscut doar de Dvs.
 
La prima etapă această modalitate de setare este aplicată pentru cardurile Mastercard Gold, posibilitate care va fi extinsă treptat pentru toate cardurile băncii.
 
Noua modalitate de a transmite PIN-ul răspunde cerinţelor în domeniul securităţii, oferă mai multă comoditate pentru clienţii băncii, este un instrument modern şi prietenos mediului ambiant.  
 
Fii eco, fii digital, fii smart!