Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P
Pay&Save premiază suma celui mai mare cashback 06.11.2017

Pay&Save premiază suma celui mai mare cashback

Moldova Agroindbank şi proiectul de loialitate Pay&Save dau start campaniei promoţionale destinată deţinătorilor de carduri MAIB. Primii zece clienţi care vor acumula cel mai mare cashback au posibilitatea să câştige un certificat cadou în valoare de 500 lei, care va putea fi valorificat în incinta Laboratorul Medical Synevo.

În perioada 01 noiembrie – 15 Decembrie 2017, clienţii băncii care achită cumpărăturile cu un card bancar MAIB la partenerii Pay&Save, pe lângă cashback-ul garantat participă la extragerea premiilor oferite de Synevo.

Clienţii Moldova Agroindbank pot efectua în siguranţă cumpărăturile şi beneficia de toate avantajele cardului MAIB, care are ataşat un cashback de la partenerii proiectului Pay&Save.

Pay&Save – este un program de loialitate destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Achitînd cumpărăturile cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienţii primesc cashback garantat la fiecare plată. Proiectul numără peste 150 de companii, care prestează diverse servicii (hoteluri, restaurante, saloane de frumuseţe, etc.) şi comercializează cele mai variate mărfuri.
Lista completă a partenerilor Pay&Save, precum şi cashbacak-ul oferit de fiecare companie poate fi găsită la adresa:  https://www.paysave.md/ro/partners/.