Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Superlativii MAIB au participat la „Foc la Ghete pe Biciclete” pentru susţinerea Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Casa Angelus” 19.07.2021

Superlativii MAIB au participat la „Foc la Ghete pe Biciclete” pentru susţinerea Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Casa Angelus”

În weekend, pe o temperatură de peste 30 de grade Celsius, atunci când majoritatea populaţiei se adăpostea la umbră, se răcorea la piscină sau evada spre briza mării, şapte colegi din echipa MAIB Activ la Superlativ - Mihai Iordăchescu, Stanislav Climovici, Eugeniu Pogriban, Alexandrina Dobrovolschi, Maxim Chiriţa, Oxana Papuc şi Cristian Comendant - s-au aventurat într-o cursă pe două roţi, pentru a susţine o cauză nobilă.

Bicicleta, casca de protecţie, hainele sport, câţiva litri de apă şi, fără îndoială, buna dispoziţie şi dorinţa de a fi MAIBun pentru comunitate au fost ingredientele care au dictat tonul dinamic la cursa „Foc la ghete pe biciclete”, organizată de Hospice Angelus Moldova.
 
Prin participarea la velo-tur, sportivii şi amatorii de ciclism au adunat fonduri pentru susţinerea unicului Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice din Moldova – „Casa Angelus”. La fel, cei înscrişi în competiţie şi-au propus să sensibilizeze opinia publică cu privire la importanţa şi necesitatea îngrijirilor paliative.

„Mă bucur şi mă mândresc încă o dată că MAIB susţine astfel de acte de caritate. Am ajuns la Casa Hospice Angelus şi am observat cu câtă căldură şi iubire sunt trataţi acei minunaţi copii. Mereu voi oferi sprijin pentru astfel de evenimente, îndemnând cât mai mulţi colegi şi prieteni să se alăture acestor fapte bune nu doar financiar, dar şi sufleteşte, prin implicare. Bravo Hospice Angelus! Bravo MAIB!”, a menţionat Mihai Iordăchescu, Manager credite în cadrul Departamentului Clienţi Corporativi al MAIB.

Cursa nu a fost una dintre cele mai uşoare – 102 km tur-retur pe traseul Chişinău-Orhei, destinaţia fiind satul Isacova, acolo unde se află Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Casa Angelus”. Turul a durat circa 7 ore, timp în care cicliştii au dat dovadă de rezistenţă, putere, pasiune pentru stilul activ de viaţă şi extrem de multă voinţă, iar pentru fapta eroică le Mulţumim

Printre cei care au ales să petreacă ziua de sâmbătă pe două roţi a fost şi Preşedintele Consiliului de Administrare al Fundaţiei Hospice Angelus Moldova, Paul Hammond.

„Fundaţia Hospice Angelus Moldova îşi exprimă gratitudinea şi respectul întregii echipe Moldova Agroindbank pentru că de-a lungul timpului ne sunteţi aproape şi ne susţineţi de fiecare dată. Mulţumim mult ambasadorilor MAIB care au fost prezenţi la turul caritabil de ciclism „Foc la ghete pe biciclete” şi au pedalat, în pofida Codului portocaliu de caniculă, în susţinerea copiilor şi adulţilor cu diagnostic necruţător din programul Hospice Angelus Moldova. Suntem onoraţi să facem echipă cu MAIB deja de 10 ani. Mulţumim!”, a declarat Paul Hammond în debutul evenimentului. 

„Casa Angelus” a fost fondată în 2017 şi găzduieşte la moment 18 copii cu probleme grave de sănătate, unii dintre ei cu cancer în faze terminale. Cursa „Foc la Ghete pe Biciclete” a fost organizată pentru a doilea an, cu scopul de a susţine beneficiarii programelor Hospice Angelus Moldova.

Faptele bune ne definesc. Împreună suntem MAIBuni!

Despre MAIB
MAIB este partener al Hospice Angelus Moldova de peste un deceniu, prin politica sa de responsabilitate socială corporativă investind în proiecte sociale şi în susţinerea comunităţii. Pe parcursul ultimilor ani, banca a oferit sprijin în realizarea mai multor iniţiative ale organizaţiei, având certitudinea că „Implicarea face diferenţa”. La fel, MAIB promovează spiritul sportiv şi contribuie la popularizarea sportului şi a modului activ şi sănătos de viaţă, sprijinind mai multe proiecte şi activităţi din acest domeniu.