Un nou titlu de „Cea mai bună bancă”

O altă publicaţie internaţională confirmă statutul Moldova Agroindbank de „Cea mai bună bancă din Moldova”.

BC „Moldova Agroindbank” SA a primit un nou titlu de „Cea mai bună bancă” din Republica Moldova, oferit, de această dată, de revista „Global Finance” în cadrul competiţiei „Cele mai bune bănci din pieţele emergente”.

Premiul este o recunoaştere a calităţii serviciilor şi a prezenţei puternice a MAIB. Banca deţine cele mai mari cote la principalii indicatori financiari: active, credite, depozite ale persoanelor fizice şi una din cele mai extinse reţele de distribuţie care cuprinde 70 de filiale, peste 30 de agenţii şi 170 de ATM-uri în toată ţara. Profitul obţinut în ianuarie-septembrie curent a constituit aproape 242,5 mln. lei.

Actuala apreciere a completat şirul nominalizărilor obţinute de către MAIB din partea Global Finance în anii precedenţi (Cea mai bună bancă a anului, Cea mai bună bancă pe piaţa de schimb valutar). De asemenea, ea vine să reconfirme aprecierile obţinute în acest an de către Moldova Agroindbank de la o altă publicaţie financiară internaţională - Global Banking & Finance Review, precum şi de la agenţia SEE News care a inclus MAIB în Topul celor 100 cele mai mari şi performante instituţii bancare din Europa de Sud-Est.

„Principala noastră misiune este să le oferim clienţilor cele mai bune servicii, iar nominalizările primite de Moldova Agroindbank confirmă că am reuşit să atingem obiectivele propuse în acest an”, a remarcat Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA.

Notă: Global Finance este o revistă internaţională de profil care anual desemnează cele mai bune instituţii financiare din întreaga lume. Premierea de către Global Finance a devenit un semn al confirmării standardelor superioare promovate de instituţiile nominalizate şi o importantă sursă de informare asupra evoluţiilor instituţiilor financiare şi bancare din circa 200 de ţări ale lumii.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok