Credit Imobiliar AVANTI de la Moldova Agroindbank: Tinerii au prioritate

Puterea unei familii vine din dragoste, iar pentru a fi cu adevărat fericită ea are nevoie de confort, linişte şi siguranţă, deci - de propria casă. Căminul unei familii este o ancoră – simbol al stabilităţii, fidelităţii şi speranţei. Pentru a transpune în viaţă această speranţă, familiile tinere au nevoie de sprijin, care le este oferit de Moldova Agroindbank.

Conştientizând necesităţile şi dificultăţile cu care se confruntă tinerii, mai ales familiile tinere la început de cale, în premieră pentru piaţa bancară din Moldova MAIB a lansat un proiect social destinat persoanelor tinere care au nevoie de prima locuinţă. Banca le oferă această posibilitate prin intermediul unui produs special - „Creditul Imobiliar AVANTI”, care este acordat în scopul procurării, construcţiei sau extinderii locuinţei, în condiţii mai avantajoase faţă de celelalte credite mobiliare. Prin privilegiile şi condiţiile speciale oferite tinerilor la creditare, MAIB îi încurajează să beneficieze de posibilitatea reală de a-şi realiza speranţa pentru propria locuinţă şi le susţine avântul către o viaţă împlinită, alături de cei dragi.

Creditul AVANTI se acordă persoanelor cu vârsta cuprinsă între 21 şi 35 de ani, indiferent de faptul dacă acestea activează pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, precum şi beneficiarilor de remitenţe.

Citește articolul: Credit Imobiliar AVANTI de la Moldova Agroindbank: Tinerii au prioritate

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok