100 de beneficiari ai plăţilor sociale au câştigat câte un premiu de 500 lei de la maib și Visa

Alți 100 de clienți ai maib au primit premii bănești, în valoare de 500 lei fiecare, în cadrul celei de-a doua etape a promoției ”Mai multe avantaje cu cardul social maib!”. Norocoșii câștigători au devenit automat participanți ai extragerii, deoarece au un card social Visa și zilnic fac achitări cu el. 

Promoția este activă până la 31 august. Prin urmare, încă ai timp suficient să-ți iei cardul social Visa la cumpărături și să efectuezi plăți de minimum 100 de lei.

Ultimele două extrageri vor avea loc la data de 15 septembrie. Prin intermediul platformei random.org, în mod aleatoriu, vor fi selectați 100 de câștigători ai premiilor de 500 de lei și 3 câștigători ai premiilor mari de 10 000 de lei.

Încă nu ești clientul nostru? Deschide acum cardul social Visa şi participă la promoție. La prima plată de cel puțin 100 de lei primești garantat 100 de lei direct pe card.

În plus, toate cardurile sociale beneficiază de dobândă de până la 1,5% din soldul disponibil pe cont. În acest fel, banii păstrați pe card lucrează pentru tine!

Mai multe detalii despre promoție aici.

Maib – simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok