Bucură-te de cashback dublu şi şansa de a câştiga o consolă PlayStation 5, achitând cu cardul Mastercard pe enter.online

O nouă promoţie cu premii generoase de la Mastercard şi cardurile MAIB! 
 
Cumpără orice vrei de minimum 500 lei de pe pe site-ul enter.online, achită cu cardul Mastercard, inclusiv cu unul din cardurile GAMA, şi obţine cashback dublu. Cashback-ul va fi transferat pe contul tău personal de pe enter.online şi urmează să fie activat timp de 14 zile de la achiziţionarea produsului.
 
Şi asta nu e tot! Fiecare achitare cu Mastercard pe enter.online te înscrie automat la tombolă şi ai şansa să câştigi una din cele 5 console de ultimă generaţie, PlayStation 5.  
 
Nu ai încă un card Mastercard de la MAIB? Îţi propunem să deschizi unul din colecţia GAMA şi să profiţi de mai multe avantaje, cu care vine la pachet: cashback de până la 15%, zero comisioane, cardul de debit se transformă uşor în card de credit, servicii premium etc.
 
Cum să-l deschizi? Comandă-l prin aplicaţia mobilă MAIBank, cu livrare la domiciliu sau vino la MAIB.
 
Promoţia se desfăşoară până pe 14 iunie 2021. Află detalii din Regulamentul Oficial al promoţiei sau accesează www.mastercard.md şi enter.online.
 
 
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok