Cash-back Mania de la MAIB şi American Express

Plăcerea de a face cumpărături prin intermediul cardului, acum este răsplătită! Doar în perioada 07 iunie – 06 septembrie 2017, primiţi înapoi o parte din banii cheltuiţi, achitând cu cardurile American Express de la Moldova Agroindbank, în ţară şi peste hotare. Astfel, veţi avea un cash-back suplimentar în valoare de 10% din suma tranzacţiilor.

Participanţi ai campaniei promoţionale “Cash-back Mania de la MAIB şi American Express” devin toţi deţinătorii cardurilor American Express emise de către  BC ”Moldova Agroindbank” S.A., indiferent de categoria cardului (Debit, Credit, Gold sau Green) şi valuta acestuia (MDL, USD, EUR).

Cash-back-ul de 10% din perioada promoţiei se va achita suplimentar la cel standard oferit pentru cardurile American Express de la MAIB (1% pentru cardurile de credit şi 0,5% pentru cardurile de debit), dar nu va depăşi 150 de lei pe zi per participant (sau echivalentul în valută la cursul BNM).
Totodată, beneficiarii programului de fidelitate al MAIB – „Pay&Save” – deţinători ai cardurilor American Express vor primi înapoi pe card un cash-back suplimentar la cel oferit în cadrul promoţiei, care poate varia de la 0,8% până la 20% din suma cheltuielilor, pentru cumpărăturile efectuate la partenerii proiectului „Pay&Save”.

Mai multă informaţie despre Campania promoţională găsiţi în Extrasul din Programul Campaniei promoţionale “Cash-back Mania de la MAIB şi American Express” sau apelaţi la Call Center: 022 268 926.

Mai multe informaţii despre produsele American Express puteţi afla, accesând linkul https://www.americanexpress.com/md . 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok