Cele mai bune promoții de la maib și Mastercard, prelungite

Maib și Mastercard din nou te surprind plăcut la acest început de an, anunțând prelungirea a trei cele mai bune promoții. În continuare, înainte de a pleca în străinătate, te poți testa gratuit pentru Covid-19 în laboratoarele medicale Alfa Diagnostica, iar dacă ai ales să călătorești cu avionul, atunci ai posibilitatea să te deplasezi la aeroportul internațional Chișinău cu taxiul, fără a achita vreun leu. Tot cu taxi ajungi la orice vinărie din Moldova cu o reducere de 50%. 

Promoțiile au fost prelungite până pe 30 iunie 2022, iar pentru a profita de acestea ai nevoie doar de un card Mastercard Premium de la maib: World Elite Mastercard, Platinum Mastercard sau unul din colecţia gama: premium, universal, start.

Cum să beneficiezi de testare gratuită PCR pentru Covid-19:

  1. Accesează site-ul www.alfalab.md și fă o rezervare prealabilă cu data, ora şi locul efectuării testului PCR în secţiunea ”Test pentru COVID-19 de la Mastercard”. 
  2. Prezintă cardul şi introdu codul PIN la terminalul special din laboratorul Alfa Diagnostica. Cardul trebuie să fie activat și cu sold pozitiv.

De acest serviciu gratuit beneficiezi ori de câte ori ai nevoie de a pleca în străinătate sau când revii în ţară. Click aici pentru mai multe detalii despre promoţie.

Cum să beneficiezi de transfer gratuit către/de la aeroportul Chișinău:

  1. instalează în smartphone aplicaţia mobilă iTaxi, pe care o poţi descărca din App Store sau Google Play;
  2. adaugă cardul Mastercard Premium în aplicaţia iTaxi ca metodă de plată;
  3. comandă călătoria cu maşina de orice clasă spre/de la aeroportul din Chişinău şi alege ca metodă de plată orice card Mastercard Premium de la maib.

Costul călătoriei este calculat automat cu o reducere de 100%. Promoţia este valabilă pe teritoriul municipiului Chişinău şi oraşului Ialoveni, iar deţinătorul cardului Mastercard Premium poate beneficia de 2 călătorii gratuite pe lună, pe întreaga perioadă a promoţiei. Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul oficial al campaniei sau paginile web mastercard.md şi itaxi.md

Cum să beneficiezi de 50% reducere pentru călătoriile cu iTaxi la vinăriile din Moldova:

  1. instalează în smartphone aplicaţia mobilă iTaxi;
  2. adaugă cardul Mastercard Premium în aplicaţia iTaxi ca metodă de plată;
  3. comandă călătoria cu maşina de orice clasă spre / de la o vinărie din ţară care participă la promoţie şi alege metoda de plată cu cardul Mastercard Premium de la maib. 

Oferta este valabilă pe teritoriul mun. Chişinău şi or. Ialoveni, iar deţinătorul cardului Mastercard Premium poate beneficia de 2 călătorii gratuite pe lună, pe întreaga perioadă a promoţiei.

Profită de ofertele maib și Mastercard, călătorește confortabil, plăcut și în siguranță! 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok