Creditele cu aromă de cafea îţi aduc cadouri de Crăciun

Încrederea ta pentru Moldova Agroindbank va fi premiată. Am pregătit pentru tine o tombolă cu 325 de premii de valoare: 100 de seturi aromate, 200 de fierbătoare electrice stilate şi 25 de premii mari a câte 10 000 de lei. 

Ce trebuie să faci ca să participi la tombolă? Ca de obicei, atunci când ai nevoie de o finanţare urgentă sau planificată, vii la Moldova Agroindbank şi semnezi un contract de creditare în perioada 8 octombrie – 23 decembrie 2020, cu o valoare mai mare de 10 mii de lei.
 
 În fiecare lună vom extrage câte 100 de câştigători pentru premiile stilate sau delicioase, iar pe 24 decembrie vom organiza marea extragere a premiilor băneşti. Şi asta nu e tot. Dacă eşti câştigător al premiului mare şi administrezi 2 sau mai multe credite la MAIB, îţi mărim premiul cu încă 5 000 de lei. Astfel premiul tău va fi de 15 mii de lei. 

Acum e şi mai simplu. Nu mai sta în rând. Depui cererea de creditare online, de acasă sau de la birou, pe www.creditemaibune.md/promo. Indică suma, perioada şi alege rata lunară care ţi se potriveşte. Sigur o să-ţi placă!

Pentru mai multe detalii accesează Extrasul Programului campaniei promoţionale.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok