​Cumpărături mai avantajoase la Dubai Shopping Festival pentru deţinătorii cardurilor VISA de la MAIB

Dubaiul poate fi o vacanţă perfectă în această iarnă, dar şi o destinaţie în care puteţi efectua cumpărături mai mult decât avantajoase. 
 
Participaţi în perioada 26 decembrie – 2 februarie 2019 la Dubai Shopping Festival, cel mai grandios festival mondial dedicat anual shoppingului şi distracţiilor şi beneficiaţi de reduceri speciale la cumpărăturile achitate sau plăţile efectuate cu un card VISA, emis de Moldova Agroindbank.  
 
Profitaţi acum de ofertele avantajoase, care includ: 
 
reducere de 10% la biletele avia procurate prin www.flydubai.com. Oferta este valabilă la procurarea biletelor econom sau business-class în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie pentru zborurile în perioada 03.01 – 31.03.2019. Introduceţi codul FZVISADSF, achitaţi cu un card VISA şi beneficiaţi de discount;

până la 25% reducere pentru rezervările efectuate în reţeaua hotelieră Jumeirah TM Hotel and Resorts în perioada Dubai Shopping Festival;

până la 20% reducere în reţeaua de restaurante Jumeirah TM în perioada festivalului;

reducere de 15% la Dubai Pass, pentru a descoperi peste 30 de atracţii turistice ale Dubaiului, oraşul secolului viitor. Aplicaţi codul promoţional DSFVISA15, achitând cu VISA de la MAIB.
 
Bucuraţi-vă de avantajele plăţilor cu unul dintre cardurile VISA ale Moldova Agroindbank!
 
Pentru un plus de detalii despre ofertele la Dubai Shopping Festival, accesaţi www.visamiddleeast.com/dsf.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok