Deschide un depozit la maib și înmulțește rata dobânzii cu 2

Depozitul tău la maib poate să îți aducă de două ori mai mulți bani! Pentru aceasta trebuie doar să deschizi un depozit maib classic, iar noi îți înmulțim rata dobânzii cu 2.

În cadrul promoției ”Înmulțește rata dobânzii cu doi”, organizată în perioada 6 aprilie – 30 iunie, vor fi desfășurate lunar extrageri pentru desemnarea clienților norocoși.  În total, vor fi stabiliți 100 de câștigători.

Pentru a intra în promoție e necesar să deschizi un depozit maib classic de minimum 50 000 de lei, dar cel mult 200 000 de lei, pe un termen de 365 de zile. Dobânda înmulțită cu 2 va fi calculată până la scadența depozitului.

Depozitul maib classic cu rata dobânzii fixă de până la 12,5% poate fi deschis simplu și ușor la orice sucursală maib sau prin aplicația mobilă maibank. Dacă alegi depozitul online din maibank, atunci obții contul în doar câteva minute, contractul fiind semnat direct de pe telefon. Maib classic nu prevede depuneri suplimentare, retrageri parțiale sau prelungire automată, iar soldul minim constituie 1 000 de lei.

Lasă economiile tale să crească în sigurantă la maib, simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok