Fast Track gratuit în aeroporturile internaționale pentru deținătorii cardului Visa Platinum

Pleci în vacanță sau într-o călătorie de serviciu în străinătate? Economisește timp, evitând cozile în aeroporturile internaționale și scapă de stresul provocat de călătorie, beneficiind gratuit de serviciul Fast Track, asigurat de cardul Visa Platinum de la maib

Fast Track este un serviciu ce îți permite să treci rapid de controlul de securitate și să ajungi mult mai repede la avion. Pentru aceasta trebuie să mergi la intrarea Fast Track din aeroport, după ce ai încheiat formalităţile de check-in, să scanezi codul de bare obținut prin chatbot-ul Visa Concierge și te vei îndrepta direct spre zona de îmbarcare, petrecând mai mult timp relaxându-te înainte de zbor.

Cum să beneficiezi de serviciul Fast Track:

  • deschide chatbot-ul Visa Concierge; 
  • accesează meniul Visa Travel și dă click pe butonul Fast Track International;
  • selectează aeroportul și completează detaliile necesare;
  • vei primi un fișier pdf cu un cod QR pentru serviciul Fast Track.

Serviciul e disponibil în aeroporturile din Istanbul (Turcia), Larnaca (Republica Cipru), Milano – Malpensa  și Milano-Bergamo, Roma Fiumicino și Roma Ciampino  (Italia),  Barcelona, Gran Canaria, Palma, Alicante, Valencia, Malaga, (Spania). Deținătorii cardului Visa Platinum pot beneficia gratuit de Fast Track până pe 30 septembrie 2022 . 

În cazul în care urmează să efectuezi testul PCR pentru COVID-19, îți sugerăm să beneficiezi de un alt privilegiu al cardului Visa Platinum de la maib și să te testezi gratuit. Detalii aici. Mai multă informație despre privilegiile cardului Visa Platinum poți afla aici.

Nu ai un card Visa? Vino la maib sau comandă-l prin aplicația mobilă maibank, cu livrare în orice localitate a Republicii Moldova, cu excepția celor din stânga Nistrului şi mun. Bender.

Cu Visa Platinum de la maib e simplu și usor să fii mereu la înălțime!

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok