Felicităm cei 35 de deponenți care și-au înmulțit dobânda cu doi la depozitul maib classic

La final de promoție, maib a desemnat ultimii 35 de câștigători care vor beneficia de o rată dublă la depozitul               maib classic.

Promoția ”Înmulțește rata dobânzii cu doi”, desfășurată în perioada 6 aprilie - 30 iunie, a fost destinată clienților care au deschis un cont de depozit de minimum 50 000 de lei, dar cel mult 200 000 de lei, pe un termen de 365 de zile.

Natalia, câștigătoare:

“Nu demult am vândut casa părinților și am decis să păstrez banii la bancă timp de un an, până decid cum să-i investesc. Eram în dilemă: să aleg cea mai mare rată de pe piața bancară sau cea mai sigură și stabilă bancă. Într-un final am optat pentru bancă, care a dat dovadă de siguranță, stabilitate și transparență. Mulțumesc maib, mulțumesc pentru o rată dublă!”.

Vasile, câștigător:

„Recent am deschis un depozit, vreau să păstrez aici banii destinați studiilor băiatului meu. M-am bucurat enorm când am fost anunțat că rata va fi dublată până la expirarea termenului depozitului. Cred că o să-i fac un cadou băiatului meu care își face studiile în străinătate. Mulțumesc echipei maib că organizează astfel de promoții!”.

Ion, câștigător:

„Am fost telefonat chiar de ziua mea de naștere. Mulțumesc echipei maib! Este un cadou perfect. Recomand tuturor să aibă încredere într-o bancă sigură cu o istorie de succes.”

Felicitări ultimilor câștigători și le mulțumim pentru încredere.

În total, în cadrul promoției ”Înmulțește rata dobânzii cu doi” au fost organizate trei tombole, fiind extrași 100 de clienți care beneficiază de o rată dublă la depozitul maib classic.

Amintim că depozitul maib classic cu rata dobânzii fixă de până la 12,5% poate fi deschis simplu și ușor la orice sucursală maib sau prin aplicația mobilă maibank. Dacă deschizi un depozit online, atunci obții contul în doar câteva minute, contractul fiind semnat direct de pe telefon. 

Maib classic nu prevede depuneri suplimentare, retrageri parțiale sau prelungire automată, iar soldul minim constituie       1 000 de lei.

Lasă economiile tale să crească în sigurantă la maib, simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok