Iubeşte, savurează, câştigă!

Sărbătoreşte Iubirea, savurează cadourile cumpărate cu LiberCard şi câştigă premii valoroase! 
 
În perioada 10 februarie - 06 aprilie a.c., cumpărăturile, în valoare mai mare de 500 de lei, achitate în rate cu LiberCard te înscriu automat la promoţia noastră ”Iubeşte, savurează, câştigă”, în cadrul căreia poţi câştiga un premiu valoros – unul din cele opt telefoane mobile Samsung A51. Norocoşii câştigători, printre care poţi fi şi tu, vor fi desemnaţi săptămânal, prin tragere la sorţi.
 
Iar pentru ca plăcerea de a face shopping să fie deplină, ţi-am pregătit şi o listă de oferte şi reduceri considerabile de la partenerii noştri generoşi, acordate doar în luna iubirii, pe care le poţi vedea aici: https://libercard.md/category/promotii. Ai ales cadoul perfect, dar te gândeşti să mai procuri ceva? Avem şi alte oferte de la parteneri: https://libercard.md/all-categories.
 
Cu LiberCard poţi cumpăra de la parteneri orice îţi doreşti chiar astăzi, dar să începi achitările abia în luna viitoare, treptat până la 12 rate, fără dobânzi şi comisioane!
 
Impresionează-ţi persoana iubită cu un cadou deosebit de Ziua îndrăgostiţilor. Prinde aripi cu LiberCard! 
 
Află mai multe despre promoţie:
 
Campania promoţională „Iubeşte, savurează, câştigă” se desfăşoară în perioada 10 februarie-06 aprilie a.c.
La promoţie participă toate tranzacţiile săptămânale, în suma mai mare sau egală cu 500 lei efectuate cu cardul LiberCard în reţeaua partenerilor.
La fiecare extragere participă doar tranzacţiile efectuate săptămânal şi se va desemna 1 câştigător de bază şi 3 câştigători de rezervă.
Premiile se vor acorda prin tragere la sorţ care se vor efectua prin 8 etape, după cum urmează:
 
   
10 februarie – 16 februarie
II  17 februarie – 23 februarie
III  24 februarie – 02 martie
IV  03 martie – 09 martie
10 martie – 16 martie
VI  17 martie – 23 martie
VII  24 martie – 30 martie
VIII  31 martie – 06 aprilie
 
 
Regulamentul promoţiei şi condiţiile de participare pot fi consultate aici.
 
Încă nu ai LiberCard? Depune cererea pentru propriul card de cumpărături pe www.libercard.md şi răsplăteşte sentimentele persoanei iubite cu surprize de neuitat.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok