MAIB dă tonul sărbătorilor de iarnă, cu cash-back zilnic!

În preajma sărbătorilor de iarnă, Moldova Agroindbank şi MasterCard Europe desfăşoară cea mai generoasă promoţie pentru clienţi - „Cash-back zilnic de până la 200 MDL de la MAIB!”, continuînd, astfel, să-şi mulţumească clienţii pentru loialitate!

În perioada campaniei 01 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, toţi deţinătorii de carduri bancare MasterCard de la MAIB care vor efectua achitări fără contact (contactless) cu cardul la comercianţii din Republica Moldova prin intermediul POS terminalelor Contactless, vor primi cash-back în valoare de 10% din suma tranzacţiilor efectuate, până la 200 de lei pe zi per persoană.

Moldova Agroindbank acordă atenţie sporită promovării tranzacţiilor fără numerar şi achitării serviciilor la distanţă cu utilizarea cardurilor băncii. Astfel, în cadrul acestei campanii promoţionale beneficiază de cash-back garantat şi clienţii care vor efectua plăţi cu orice tip de card MasterCard de la MAIB în mediul internet, la comercianţii din Republica Moldova înregistraţi pe domenul .md.

Campania se va desfăşura pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în orice reţea comercială şi de servicii care acceptă spre plată cardurile bancare MasterCard Contactless. Lista poate fi consultată aici (Locaţii acceptare Contactless).

Cardurile de plată MasterCard Contactless permit utilizatorilor procurarea bunurilor şi a serviciilor la comercianţi cu un singur gest, doar prin apropierea cardului de POS terminal. Cardul MasterCard Contactless de la MAIB este o soluţie simplă, rapidă şi sigură de achitare a cumpărăturilor, care asigură economisirea timpului şi a banilor clienţilor.

Pentru mai multe detalii referitor la Campanie, consultaţi Programul Cash-back zilnic de până la 200 MDL de la MAIB!sau apelaţi Serviciul Call Center: (022) 268 999.

Notă: La Campanie participă cardurile MasterCard indiferent de categoria cardului (Cirrus Maestro, MasterCard Debit, MasterCard Virtual, Standard, Gold, Platinum, World Elite) şi de valuta cardului (MDL, USD, EUR), emise de către BC ”Moldova Agroindbank” S.A. utilizate în mediul on-line şi cardurile MasterCard cu opţiunea Contactless pentru tranzacţiile prin intermediul POS terminalelor.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok