MAIB îţi transformă cardul bancar Mastercard în CARD de împlinit dorinţe

Cardul tău Mastercard de la Moldova Agroindbank este mai mult decât un instrument comod şi rapid de achitare a cumpărăturilor sau a plăţilor pentru servicii, mai mult decât un „portmoneu” electronic, chiar mai mult...
 
În perioada 28 ianuarie – 28 februarie a.c. MAIB îţi transformă cardul bancar Mastercard în CARD de împlinit dorinţe, în campania promoţională „Realizează-ţi dorinţele cu MAIB şi Mastercard”.
 
Fiecare achitare pe care o efectuezi în această perioadă cu un card bancar Mastercard de la Moldova Agroindbank în valoare de la 100 lei, în regim contactless sau în mediul Internet la comercianţii din ţară, participă automat în tombola cu premii. Poţi fi chiar tu unul dintre câştigătorii celor 30 de premii în valoare de 1000 euro sau a premiului mare de 5000 euro.
 
Premiile îţi vor îndeplini un vis sau o dorinţă pe care s-ar putea să o tot amâni de ceva timp. Vei putea valorifica premiul, achiziţionând produse şi/sau servicii din domeniile:
  • turism şi servicii hoteliere;
  • gadget-uri, echipamente IT, telefoane; 
  • produse electrocasnice;
  • auto-moto-velo-scutere; 
  • mobilă.
Pe 27 februarie MAIB va anunţa primii 15 câştigători, iar la 15 martie alţi 15 norocoşi vor primi vestea despre realizarea unui vis, datorită plăţilor achitate cu un card Mastercard de la Moldova Agroindbank. 
 
Marele premiu în valoare de 5000 euro va fi extras la 15 martie, iar în tombolă vor participa toate tranzacţiile efectuate în perioada promoţiei.
 
Sporeşte-ţi şansele de câştig! Achită cu cardul tău Mastercard de la Moldova Agroindbank şi îndeplineşte-ţi dorinţele!
 
Pentru mai multe detalii privind condiţiile de desfăşurare a campaniei promoţionale „Realizează-ţi dorinţele cu MAIB şi Mastercard”, accesează Programul campaniei.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok