Oportunităţi inedite de la Moldova Agroindbank şi MasterCard

Moldova Agroindbank şi MasterCard Europe oferă clienţilor oportunitatea unică de a câştiga o călătorie pentru două persoane la unul din cele mai importante evenimente din viaţa cinematografică - Festivalul de film de la Cannes din Franţa.

Toţi deţinătorii de carduri MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite, emise Moldova Agroindbank participă automat în cadrul campaniei promoţionale „A fi în lumea filmului este de nepreţuit” dacă efectuează una sau mai multe operaţiuni de plată pentru bunuri şi servicii pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul POS-Terminalelor şi/sau prin Internet.

Câştigătorul campaniei promoţionale va beneficia de o călătorie deosebită pentru 2 persoane la Festivalul de film de la Cannes, care va include:
  • Bilete de avion pentru cursa Chişinău – Nice (tur-retur)
  • Transfer de la aeroport la Cannes;
  • Cazare în hotel 4 stele;
  • Bilete pentru vizionarea filmelor incluse în programului Festivalului de la Cannes;
  • Alte activităţi distractive stabilite de către organizatori.
Promoţia se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 10 martie - 30 aprilie 2017. Câştigătorul va fi desemnat până pe data de 5 mai 2017, de către MasterCard Europe.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul PromoţieiA fi în lumea filmului este de nepreţuit sau apelaţi Serviciul Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok