Cea mai veche organizaţie de binefacere


 
  MOLDOVA AGROINDBANK A OBŢINUT DISTINCŢIA UNEIA DINTRE
      CELEI MAI VECHI ORGANIZAŢII DE BINEFACERE DIN ŢARĂ

    

Responsabilitatea, moralitatea, şi sentimentul datoriei faţă de comunitate stau la baza businessului inteligent promovat de Moldova Agroindbank. Avem una din cele mai frumoase şi durabile istorii de activitate de binefacere. În prezent, Politica de Responsabilitate Socială constituie o direcţie complexă în strategia activităţii Moldova Agroindbank, iar proiectele şi acţiunile dedicate ameliorării nivelului de educaţie şi de bunăstare pentru copii constituie o direcţie specială în activitatea socială a băncii. Parteneriatul cu una din cele mai vechi organizaţii de binefacere din Moldova - Fundaţia Filantropică pentru Copii „Clipa Siderală” este unul din cele mai elocvente exemple ale responsabilităţii sociale corporative promovate de MAIB.

Recent s-a încehiat Festivalul Prieteniei, Creativităţii şi Olimpismului pentru Copii “Clipa Siderală”, ediţia a XXIII-a, al cărui partener traditional este Moldova Agroindbank. Desfăşurat într-un loc pitoresc, cu peisaje minunate, la baza de odihnă “Zîmbetul” din or. Vadul lui Vodă, evenimentul a îtrunit sute de copii din licee, gimnazii, şcoli-internat din toată ţara, dar şi din Ucraina. Festivalul a devenit o adevărată sărbătoare pentru copii pentru că le-a permis să-şi demonstreze forţele la competiţii sportive, să savureze dintr-un program cultural divers la care au participat cele mai îndrăgite staruri din ţară, să se distreze alături de semeni, să-şi facă noi prieteni.

Salavat JDANOV, preşedinte FFC “Clipa Siderală”: „23 de ani are Festivalul Prieteniei, Creativităţii şi Olimpismului pentru Copii. A trecut o epocă întreagă, poţi să zici. Dar copiii - aşa cum au venit acum 23 de ani la festival, continuă să vină şi acum. Festivalul are deja istoria sa, devenind o familie mare şi prietenoasă cu copii mulţi şi minunaţi. Iar meritul cel mare pentru menţinerea şi dezvoltarea acestui proiect frumos îi revine partenerului nostru fidel - Moldova Agroindbank. Doar o bancă stabilă, puternică şi cu dezvoltare durabilă îşi poate permite să facă aceste investiţii în viitorul nostru - în copii”.

Natalia VRABIE, Preşedintele BC “Moldova Agroindbank” SA: “Timp de 22 de ani de activitate BC „Moldova Agroindbank” SA nu doar îşi menţine ferm poziţia de lider al pieţei bancare, ci şi se implică activ în viaţa socială a ţării, contribuind la creşterea calităţii vieţii cetăţeneilor Republicii Moldova. Banca este una din cele mai active companii din Republica Moldova care susţine de-a lungul anilor realizarea a numeroase proiecte de binefacere din diferite domenii, festivalul Prieteniei, Creativităţii şi Sportului fiind unul din ele. Vedem din fotografii cît de fericiţi au fost aceşti copii care au participat la festival. Zîmbetele lor ne demonstrează odată în plus că, deși mulţi din ei sînt lipsiți de căldura părintească mult rîvnită, totuși pot deveni un pic mai fericiți cu ajutorul oamenilor de bună credință”.

Scrisori de mulţumire din partea copiilor:

Reportajul foto:
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok