LOCURI DE MUNCA

MOLDOVA AGROINDBANK PREZINTĂ LA TÎRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ OPORTUNITĂŢILE DE ANGAJARE A TINERILOR SPECIALIŞTI

Moldova Agroindbank are una din cele mai numeroase echipe de angajaţi printre companiile din Republica Moldova. Oportunităţi vaste de perfecţionare profesională şi creştere în carieră, apartenenţa la una din cele mai de succes companii naţionale - lider în domeniul bancar, motivare atractivă, spirit corporativ puternic - sînt doar cîteva beneficii pe care le oferă banca, în calitate de angajator, acordînd preponderenţă tinerilor specialişti. Avînd în vedere înaintarea băncii pe calea aplicării celor mai moderne şi înalt tehnologizate soluţii, MAIB îşi reiterează interesul pentru tineri specialişti din domeniul Tehnologiilor Informaţionale: ingineri, programatori, etc.    

  Informaţii despre posturile vacante, oferite de MAIB, dar şi despre politica resurselor umane a instituiţiei vor fi prezentate în cadrul Tîrgul locurilor de muncă-2013, care se va desfăşura joi, 23 mai, în incinta Universităţii Tehnice din Moldova. Vizitatorii standului MAIB vor primi materiale promoţionale şi informaţionale, consultaţii directe cu specialiştii băncii, vor putea adresa întrebări ce ţin de carieră în cadrul Moldova Agroindbank.

 De asemenea, în Programul Tîrgului locurilor de muncă:

 Negocierile studenţilor cu întreprinderile participante privind angajarea la lucru după absolvirea Universităţii.

 Este un avantaj prezentarea la Tîrg cu CV-ul completat prealabil în 2-3 exemplare (vezi CV–model şi tehnica comunicării cu angajatorii: www.ceniop.utm.md sau www.cariera.utm.md).

Va fi accesibilă şi baza de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă – ANOFM privind locurile de muncă vacante pe tot teritoriul republicii.

Începutul evenimentului - ora 9.30. Locul desfăşurării - Campusul - Rîşcani, str.Studenţilor 9.

Stimaţi absolvenţi!

Nu rataţi şansa de angajare!

Informaţi-vă suficient pentru a începe cu succes cariera profesională!

Detalii: Serviciul InfoTel 022 85 65 65; www.maib.mdwww.utm.md

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok