Pilon al sistemului bancar din ţară

Moldova Agroindbank, apreciat drept pilon al sistemului bancar din ţară

De Ziua Lucrătorului Bancar mai mulţi angajaţi ai BC „Moldova Agroindbank” SA au fost decoraţi cu distincţii ale Asociaţiei Băncilor din Moldova (ABM). Distincţiile, conferite în semn de apreciere a activităţii desfăşurate în sistemul bancar, le-au fost înmînate marţi de către Preşedintele ABM, primul guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei, Leonid Talmaci.

Pentru merite deosebite în dezvoltarea şi promovarea sistemului bancar din Republica Moldova, Ala Polustanova, şef al Departamentului Elaborarea şi Administrarea Produselor în activitate retail, a fost decorată cu distincţia supremă a Asociaţiei Băncilor din Moldova - Medalia Onorifică „Meritul Bancar”.

Pentru activitate prodigioasă în sistemul bancar, merite şi succese deosebite în muncă şi profesionalism Diplome de Onoare ale ABM au fost acordate: Annei Midrigan, şef al Secţiei Lucrări Secretariat şi Arhivare; Lidiei Iabanji, director, filiala Sîngerei; Tamarei Jitariuc, director, filiala Glodeni; lui Valeriu Gherasim, director, filiala Străşeni.

Fiecare dintre persoanele distinse, în comun cu colegii din subdiviziunile pe care le reprezintă, şi-a adus aportul la dezvoltarea ascendentă a băncii, care prin realizările sale şi sprijinul acordat clienţilor contribuie la promovarea şi consolidarea sectorului bancar, la fortificarea stabilităţii social-economice a ţării.

În cadrul ceremoniei de înmînare a distincţiilor preşedintele ABM, Leonid Talmaci, a menţionat succesele obţinute de BC „Moldova Agroindbank” SA şi Preşedintele băncii Natalia Vrabie, apreciind instituţia drept „pilon al sistemului bancar din ţară”.

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok