Moldova Agroindbank a prezentat ofertele creditare la expoziţia Imobil

BC „Moldova Agroindbank” SA a prezentat o gamă atractivă de credite imobiliare şi de consum în cadrul târgului specializat de servicii şi produse imobiliare „Imobil Moldova 2018”. Evenimentul s-a desfăşurat la Centrul de Expoziţii “Moldexpo” din Chişinău, pe data de 19-22 aprilie.

Oferta băncii, pe lângă produsele imobiliare tradiţionale, include şi  creditul „Prima Casă”, care se bucură de interesul familiilor tinere chiar de la lansarea produsului. Visul tinerilor de a avea propria locuinţă poate fi realizat mai uşor acum, optând pentru creditul imobiliar „Prima Casă”. Contribuţia personală de doar 10%, dobânda de aproximativ 9%, termenul de până la 25 de ani sunt avantaje importante ale acestui produs.

Creditele de consum, inclusiv „Multiopţional” şi cardul de credit cu perioada de graţie de până la 60 de zile, prezentate la expoziţie, de asemenea s-au bucurat de un interes sporit.    

Mai multe informaţii privind creditele imobiliare şi de consum ale BC “Moldova Agroindbank” puteţi găsi aici.  

Clienţii Moldova Agroindbank sunt aşteptaţi la orice sucursală pentru a beneficia de consultaţie personalizată în alegerea celei mai potrivite soluţii creditare.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok