Minunile se întâmplă la maib. Alisa, o fetiță de opt ani, va însoți un fotbalist pe Stadionul Wembley în marea finală a UEFA Champions League 2024

Maib park a devenit locul în care se produc minuni atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. De acest lucru s-a convins Alisa, o fetiță de opt ani din Chișinău, care a câștigat în promoție și va însoți un fotbalist pe stadionul Wembley în marea finală a UEFA Champions League 2024. De asemenea, alți doi clienți maib au intrat în posesia a două bilete spre capitala Marii Britanii, unde vor putea urmări finala celui mai prestigios turneu printre cluburi din Europa.

Evenimentul de premiere s-a desfășurat în fața maib park, unde a fost amenajat un teren de fotbal. Aici, doritorii puteau să-și testeze abilitățile de marcare a golurilor. Arbitrul principal al challenge-ului a fost prezentatorul radio Anatol Melnic. Competiția sportivă a încurajat zeci de trecători să se distreze în compania echipei maib, dar și să facă parte din surpriza pregătită unei fetițe de opt ani.

Deja de doi ani, împreună cu Mastercard, maib continuă tradiția frumoasă de a le oferi clienților săi emoții și amintiri unice. Astfel, pe 30 aprilie, doi clienți din Chișinău și Fălești au devenit câștigători ai premiului mare – o călătorie la Londra, unde pe 1 iunie se va disputa finala Ligii Campionilor UEFA 2024. Totodată, a fost selectat prin tragere la sorți și câștigătorul printre clienții juniori.

„În promoția organizată de maib și Mastercard s-au înregistrat un număr record de participanți – 13 000. Doar trei dintre aceștia vor merge la Londra, unde vor putea urmări finala Ligii Campionilor”, a menționat Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib.

Pentru a intra în cursa pentru premiul mare, participanții trebuiau să efectueze minimum două plăți a câte 400 de lei fiecare în perioada 19 februarie – 19 aprilie cu unul dintre cardurile Mastercard de la maib și să completeze formularul de înregistrare în promoție. În urma extragerii, Elena Spătaru (Chișinău) și Serghei Ciurca (Fălești) au câștigat câte o călătorie gratuită la Londra pentru două persoane, tur-retur, transfer de la aeroport către hotel, două nopți de cazare, transport în ziua meciului și premii speciale de la partenerii campaniei.

A treia câștigătoare este Alisa, deținătoarea cardului maib junior. Ea va zbura împreună cu părinții în capitala Albionului cețos, beneficiind de aceleași condiții de călătorie. Plus la acestea, va avea posibilitatea să iasă pe terenul stadionului Wembley alături de un fotbalist de renume și să facă parte din istoria finalei UEFA Champions League 2024.

Înainte ca fetița să afle de această călătorie, a fost invitată să se alăture miniturneului de fotbal improvizat în fața maib park. Încurajată de mulțimea din jur, fetița a reușit să marcheze un gol, după care a urmat cea mai emoționantă parte a evenimentului – anunțarea plecării sale la Londra.

Alisa nu bănuia că un gol marcat într-o poartă instalată pe strada 31 August 1989, numărul 127 o va teleporta peste o lună tocmai pe Wembley. Fiind cu ochii închiși, echipa maib și Country Managerul Mastercard Moldova i-au creat o surpriză pe care o va ține minte toată viața. Alisa a privit un filmuleț din care a aflat că pleacă la finala Ligii Campionilor UEFA, iar Cristian, câștigătorul din anul trecut, i-a înmânat premiul cel mare”

„Experiențele priceless sunt cele care inspiră deținătorii de carduri Mastercard deja de mult timp. Azi i-am apreciat pe cei care au fost cei mai activi și care au făcut tranzacții cu cardul Mastercard. Îi felicităm pe toți cu ocazia acestei victorii în concurs”, a spus Irina Untila, Country Manager Mastercard Moldova.

Giorgi Shagidze, Președintele maib: „Noi continuăm tradiția de a ne invita clienții să participe la promoția care le permite să ajungă la finala Ligii Campionilor UEFA. Sunt bucuros să-i cunosc pe cei trei învingători care vor pleca anul acesta la Londra și le mulțumesc tuturor clienților noștri care continuă să folosească serviciile noastre și cardurile maib Mastercard”.

În prezent, maib are un portofoliu de peste 17 500 de utilizatori ai cardului maib junior. Potrivit datelor oficiale, circa 80% dintre ei tranzacționează în fiecare lună. De asemenea, copiii au acces la o aplicație de banking comodă și ușor de utilizat, ceea ce le permite să-și gestioneze mai eficient banii. La fel, juniorii de la maib beneficiază și de o serie de facilități cu acest card, având cashback în magazinele de cărți sau în localuri destinate tinerilor.

Potrivit lui Alexandru Litvin, tatăl Alisei, fetița folosește cardul maib junior deja de un an. Părintele nu ține minte exact ce achiziții au fost făcute în cadrul acestei promoții, însă spune ferm că mama i-a procurat ceva util.

„Alisa este pasionată de înot, patinaj și trotinete. Privim fotbalul împreună, însă, din păcate, echipa noastră a fost deja eliminată din turneu, de aceea, deocamdată nu am decis ce echipă să susținem”, a spus Alexandru.

La evenimentul de premiere a câștigătorilor l-am zărit și pe Cristian, băiețelul din Bălți care a câștigat o călătorie la Istanbul anul trecut. A fost primul moldovean care a însoțit pe terenul de fotbal un fotbalist de renume în cadrul finalei Ligii Campionilor UEFA.

„Am venit azi să o felicit pe Alisa, care va merge anul acesta la Londra. Le recomand copiilor deținători ai cardului maib junior să plătească cu acest card, pentru că așa e mai comod și vor avea șanse mai mari să câștige anul viitor o deplasare la finala Ligii Campionilor UEFA”, a menționat Cristian.

Promoția „Hai cu maib și Mastercard la finala UEFA Champions League se desfășoară al doilea an consecutiv. La această competiție s-au putut înscrie toți utilizatorii de card maib Mastercard, efectuând cel puțin două achiziții în sumă minimă de 400 de lei.

Finala Ligii Campionilor UEFA 2024 se va desfășura pe 1 iunie pe stadionul Wembley din Londra. Acesta este un stadion de categoria a patra UEFA, cu o capacitate de 90 000 de locuri, fiind al doilea stadion după mărime din Europa.

Sursa: diez.md

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok