Marele premii ale promoției maib liber, două automobile KIA Rio X-Line, au fost câștigate

Natalia Radovscaia și Olga Scobioala sunt fericitele câștigătoare ale celor două automobile KIA Rio X-Line puse în joc în cadrul promoției ”Schimbă viteza cu maib liber. Ediția 2”, organizată de maib și Visa.

Câștigătoarele au fost desemnate în cadrul marii extrageri, desfășurată în direct la JurnalTV pe 7 octombrie. Ediția a ținut cu sufletul la gură zeci de mii de clienți care au achitat cumpărăturile cu maib liber.

Pentru a participa la tombolă era suficient de a efectua cel puțin o plată cu cardul maib liber, în valoare de minimum 1000 de lei, iar șansele de câștig au crescut cu fiecare plată. Toate tranzacțiile cu maib liber au fost înscrise automat la extrageri: atât pentru 8 iPhone 13, cât și pentru 2 autoturisme. Promoția a avut loc în perioada 16 mai  - 16 septembrie 2022.

Mulțumim tuturor pentru participare și ne revedem cu noi surprize promoționale!  

Încă nu ești clientul nostru? Depune o cerere pe www.libercard.md. Clienții maib au posibilitatea de a comanda cardul prin aplicația maibank printr-un singur click.

Maib liber – cardul tău pentru cumpărături în rate egale cu dobânda 0% în peste 5000 de magazine. Vezi aici dacă magazinul tău preferat este în lista partenerilor maib liber.

Maib liber е pentru un shopping ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok