Achiziția și instalarea sistemului de stingere a incendiului conform proiectului elaborat de maib

B.C. „MAIB” S.A. organizează concursul de oferte privind ”Achiziția și instalarea sistemului de stingere a incendiului conform proiectului elaborat de maib”

Criterii de eligibilitate:

  1. Experiența generală, parteneri – experiența ofertantului în domeniu nu mai mică de 3 ani, cei mai valoroși beneficiari de produse/servicii similare, oferte de participare la licitații, recomandări din partea unor beneficiari.
  2. Situația privind rezultatele financiare ale ofertantului – se prezintă rapoartele financiare pentru 2021 (preferabil audiate).
  3. Confirmarea înregistrării ofertantului la organele de stat – se prezintă:
  • copia certificatelor de înregistrare a companiei;
  • licența și autorizația pentru activitatea permisă;
  • Extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice, eliberat nu mai târziu de 4 săptămâni până la data prezentării acestuia.
  1. Informații despre participant (Anexa 6 si Anexa 10)
  2. Semnarea NDA-ului.

Companiile interesate vor expedia în adresa Serviciului Achiziții scrisoarea de intenție de participare, conform formularului prezentat de bancă.

Data limită de prezentare a scrisorii de intenție: 27.01.2023, inclusiv, orele 17:00.

Contacte: achizitii@maib.md / 022 303 598/ 068 600 576

Avizul băncii nu constituie o obligațiune a băncii de a efectua achiziția și banca este în drept să refuze efectuarea achiziției în orice moment, până la semnarea contractului cu ofertantul câștigător al achiziției.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok