Apus, muzică live și atmosferă colorată: maib și agenții imobiliari au celebrat parteneriatele de succes

Circa 70 de agenți imobiliari din țară, alături de managementul maib și consilierii responsabili de creditarea ipotecară din cadrul băncii au urcat aseară la nivelul următor – pe acoperișul Digital Park, acolo unde, în compania unui apus spendid de colorat și a muzicii live, condimentate de cocktailuri răcoroase, au celebrat parteneriatele de succes create și care confirmă că „Cel mai frumos loc e ACASĂ”.

În cadrul evenimentului, managerii creditari ai băncii și reprezentanții agențiilor imobiliare au fortificat și mai mult colaborările durabile pentru ca să ofere experiențe de nivelul următor celor care își doresc propria casă.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib, a menționat:

„Maib nu este doar o bancă. Suntem partenerul fiecărui client pe parcursul vieții. Îl ajutăm să achiziționeze o casă, să dezvolte afacerea, să învețe copiii gestiunea eficientă a banilor. Suntem dedicați să simplificăm procesele, astfel încât să economisim timpul prețios al clienților și să le oferim experiențe bancare plăcute. Creditele ipotecare acordate în valută sunt primul produs lansat de echipa agile dedicată segmentului imobiliar, iar în scurt timp vom surprinde piața cu noi funcționalități, centrate pe client. Îmi exprim aprecierea față de agenții imobiliari pentru profesionalismul manifestat și parteneriatul pe care îl dezvoltăm zilnic, avansând împreună cu maib la nivelul următor și realizând visul clienților noștri de a avea propria casă”.

Completând un sondaj digital, agenții imobiliari au oferit feedback despre procesul de acordare a creditelor ipotecare la maib - punctele forte și punctele slabe, modul de deservire în sucursale și idei de optimizare a unor etape de lucru. Generarea în timp real a rezultatelor sondajului a permis crearea unei imagini de ansamblu asupra procesului de creditare la maib și modului în care acesta poate fi îmbunătățit pentru cele mai bune experiențe de care să se bucure clienții.

Daniela Rotaru, Managerul Centrului Ipotecar maib:

„Activitatea Centrului Ipotecar este bazată mai mult de 80% pe colaborarea cu partenerii și anume agenții, brokerii imobiliari. Acest eveniment a dat naștere inclusiv unor noi colaborări de lungă durată, așa cum evenimentul a adunat foarte multă lume bună implicată în acest domeniu. Mă bucur să fac parte din cea mai mare echipă bancară, care dictează trendurile pe piață și le face viața oamenilor mai mobilă și mai ușoară”.

Ilinca Rață, Manager proiecte CasaHub, a prezentat avantajele CasaHub.md, cel de al doilea ecosistem al băncii creat special pentru piața imobiliară din Republica Moldova și dedicat celor care vor să cumpere, vândă sau să dea în chirie un bun imobil. Ecosistemul imobiliar CasaHub.md concentrează atât ofertele dezvoltatorilor, cât și ale agențiilor imobiliare din toată țara. Noua platformă permite adăugarea anunțurilor despre imobile gratuit, precum și oferă programe de finanțare, evaluare a imobilelor etc.

Cantoterapie alături de Geta Burlacu, dansuri, concursuri, sesiune foto pe fundalul unui apus pictat în nuanțe de roșu, oranj și mov, buna dispoziție și zâmbetele au fost de nelipsit la eveniment. Pe fundalul unei mări de aplauze, invitații au promis să-și dea o nouă întâlnire curând, pentru a elabora proiecte personalizate pentru clienții care visează să spună în propria locuință că, într-adevăr, „Cel mai frumos loc e ACASĂ”.

Avansăm cu agenții imobiliari împreună la nivelul următor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok