Centrul ipotecar maib la prima aniversare: peste 900 de familii la casă nouă și o mare de emoții pozitive

Acum un an, maib a decis să fie și mai aproape de cei care își doresc propria locuință, inaugurând în inima capitalei Centrul ipotecar – locul în care deja peste 900 de familii s-au convins că, într-adevăr, „cel mai frumos loc e ACASĂ”.

Cei care au optat pentru un credit ipotecar au ales maib pentru conceptul simplificat de 3in1 – broker, agent, bancă - criteriu care economisește timp prețios și resurse financiare considerabile. Astfel, datorită echipei de manageri ipotecari, calea spre obținerea propriului apartament sau a propriei case la sol a fost redusă semnificativ. După ce clienții aleg locuința, timp de 1-2 zile devin deja proprietari cu drepturi depline, maib oferindu-le suport deplin nu doar în obținerea unui credit ipotecar, dar și în procesul de efectuare a tranzacției de vânzare-cumpărare.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședintă maib, a menționat:

„Centrul ipotecar este o mândrie pentru maib, în primul rând pentru că l-am creat așa cum am vrea ca fiecare să se simtă în propria locuință – comod, plăcut, modern. Invitând clienții la o cafea, aflăm care le sunt preferințele și descoperim împreună cele mai bune oferte de pe piață. Îi consultăm în ceea ce ține de partea legală a procesului de cumpărare a unei locuințe și îi ajutăm să perfecteze toate actele necesare. Ne place să fim nu doar o bancă, ci un partener de încredere pentru toate necesitățile clienților noștri”.

Pe parcursul unui an, echipa Centrului ipotecar a testat și implementat diverse procese care să simplifice și să ofere maximă comoditate și plăcere în cumpărarea unei locuințe. Cele mai avantajoase oferte au fost asigurate de peste 60 de parteneri imobiliari ai băncii, timp de 12 luni banca reușind să colaboreze cu sute de agenți și brokeri. Clienții aleg maib inclusiv pentru faptul că au nevoie doar de buletin pentru evaluarea locuinței, managerii îi ajută să înregistreze actele la Agenția Serviicii Publice, iar cireașa de pe tort - obținerea creditului poate fi realizată chiar și la distanță – online prin viber, skype, telegram, WhatsApp, ZOOM etc.

Daniela Rotaru, manager Centrul ipotecar:

„Am avut un an plin de încercări, de momente plăcute. Un an plin de mulțumiri și lacrimi de bucurie din partea a sute de clienți. Considerăm contribuția maib în viața acestor clienți una extrem de importantă și ne bucurăm că la recomandarea lor ne pășesc pragul prietenii și rudele lor, care, la fel, visează să se mute în propria casă. Rămânem la fel de agili, prietenoși și profesioniști cu fiecare oaspete care de acum încolo ne va alege pentru acest pas important în viață”.

Persoanele care apelează la un credit ipotecar sunt atât tinerii de 21-30 ani, cât și persoanele a căror vârstă depășește 50 de ani, pentru că niciodată nu este târziu să te muți la tine acasă. Clienții băncii preferă locuințe în blocuri noi cu o suprafață medie de 40-50 mp., dotate cu toate necesitățile pentru ca mutarea să fie cât mai rapidă și plăcută, iar în acest sens maib contribuie de fiecare dată cu surprize. Sute de clienți au primit la casă nouă cadouri care să le facă locuința și mai confortabilă.

Dacă și tu ai decis că vrei să te muţi în propria locuinţă, însă nu ştii cu ce să începi, vino la Centrul ipotecar maib. Echipa băncii te va ajuta în toate şi îţi va ghida paşii ce urmează să-i întreprinzi, pentru ca în timp scurt să-ţi amenajezi noua ta casă.

Indiferent că activezi în ţară sau în străinătate creditele imobiliare de la maib reprezintă cea mai comodă şi avantajoasă soluţie pentru realizarea planurilor măreţe.

Alege unul dintre creditele maib şi beneficiază de:

  • până la 2 200 000 de lei pe o perioadă de până la 30 de ani;
  • DAE de la 5,93%;
  • ZERO comisioane;
  • aprobarea creditului timp de 1 zi.

Totodată, oricând poţi solicita o consultaţie video cu specialiştii maib, în cadrul căreia vei primi răspuns la toate întrebările legate de cumpărarea unei locuinţe.

Centrul ipotecar maib este amplasat pe strada Vasile Alecsandri, 115, și este deschis de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

Cel mai frumos loc e ACASĂ!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok