Sărbătorim succesele împreună. Maib premiază cei mai buni angajați ai Diviziei Retail

Acordarea creditelor asigurate, neasigurate sau prin maibank, facilitarea transferurilor internaționale sau a operațiunilor TSS și nu doar, toate fac parte din activitățile ce aduc dinamism și completează KPI-uri în activitatea angajaților maib din front office.

Pentru că încurajăm și intensificăm performanțele, sâmbătă, 11 iunie, maib a premiat cei mai buni vânzători retail din lunile martie și aprilie, 54 de angajați din diferite regiuni ale țării fiind felicitați de către top-managementul băncii pentru rezultatele activității în sucursale și deservirea clienților la cel mai înalt nivel.

Într-o atmosferă prietenoasă și caldă, cu discuții dintre cele mai motivaționale, câștigătorii au împărtășit secretele succesului profesional, s-au inspirat de inițiativele și strategia promovată de maib.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

”Sunt mândră de echipa Retail și de rezultatele frumoase pe care le înregistrează lună de lună. Cu fiecare eveniment de premiere pe care îl organizăm observ că sunt angajați ce de fiecare dată sunt prezenți, ceea ce denotă ambiția și perseverența oamenilor maib de a fi și de a rămâne cei mai buni, dar și chipuri noi, oameni care prin inspirație, dorință și mult efort au reușit să devină învingători.”

Micile victorii merită sărbătorite și încurajate, fapt ce a fost confirmat de feedbackurile pozitive ale tuturor celor prezenți la eveniment

Împreună la nivelul următor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok