A treia tranșă a donației maib pentru refugiații din Ucraina

Așa cum anunțase anterior, maib își fortifică eforturile pentru a susține cetățenii ucraineni care s-au refugiat în țara noastră. Din donația estimată la circa 10 milioane de lei care urmează să fie transferată în anul 2022, banca a transferat deja către fondul special deschis de Guvern trei tranșe în sumă totală de 2 383 480 lei.

Prima tranșă de 1 522 809 lei, acumulată în baza tranzacțiilor din luna februarie și a salariilor lunare integrale ale membrilor Consiliului băncii și a Președintelui maib, precum și din donațiile membrilor Comitetului de Conducere a fost transferată în luna martie în contul pentru susținerea poporului ucrainean.​​

Cea de-a doua tranșă a donației în valoare de 392 725 lei, bazată pe tranzacțiile din luna martie ale clienților băncii, a fost transferată în luna aprilie în fondul de susținere a refugiaților. Suplimentar, alte 251 057,36  lei au fost donate de către clienții și angajații maib la contul special „Help Ukraine” prin intermediul maibank și la terminalele de autoservire.

În luna mai, maib transferă cea de-a treia tranșă în sumă de 467 946 lei, acumulată din tranzacțiile efectuate în luna aprilie.

Amintim că lunar maib donează o sumă fixă pentru fiecare tranzacție realizată cu un card de debit sau de credit emis de bancă și pentru fiecare plată efectuată la orice POS-terminal și în rețeaua e-commerce. Deținătorii de carduri maib care doresc să susțină această inițiativă sunt îndemnați să utilizeze cardurile cât mai frecvent posibil, pentru a spori suma donată fondului de sprijin pentru refugiați.

Suntem alături de poporul ucrainean!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok