Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Creditele de consum de la MAIB îţi prelungesc vacanţa 03.07.2018

Creditele de consum de la MAIB îţi prelungesc vacanţa

Vara aceasta, Moldova Agroindbank îţi prelungeşte vacanţa. Ia un credit de consum de la MAIB şi ai toate şansele să te bucuri de o vacanţă de poveste sau să câştigi cadouri valoroase.

5 citybreak-uri a câte 700 euro şi 50 certificate-cadou în valoare de 1000 lei fiecare sunt puse la bătaie în cadrul campaniei promoţionale „MAIB îţi prelungeşte vacanţa”, care se va desfăşura din 2 iulie până la 31 august.

Tot ce trebuie să faci e să contractezi un credit de consum - „Multiopţional”, „Overdraft”, card de credit sau creditul pentru finanţarea cheltuielilor personale - şi vei fi automat înscris în campania promoţională. Devenind câştigătorul unui citybreak, ai posibilitatea să-ţi alegi singur destinaţia călătoriei în perioada 15 septembrie-31 decembrie, iar MAIB îţi va asigura cazarea la hotel şi biletele avia.

Certificatele-cadou se vor acorda în două etape prin tragere la sorţi, prima etapă urmând să aibă loc pe 3 august pentru primii 25 de câştigători, iar a doua pe 5 septembrie. Extragerea pachetelor turistice, la fel, va avea loc pe 5 septembrie.

Profită de cele mai convenabile condiţii la creditele de consum de la MAIB şi umpleţi vara cu momente de neuitat.

Pentru mai multe detalii, accesează programul campaniei sau apelează la serviciul Call Centre – 022 268 999.