Digital onboarding maib – devino clientul maib fără a veni la bancă

Încă nu ești clientul nostru? Atunci bine ai venit la maib, banca care aduce inovația în serviciile financiare. Cu digital onboarding maib, am creat o experiență bancară rapidă, eficientă și complet digitală, eliminând barierele și cozile inutile din procesul de deschidere de cont sau obținere a unui card digital.

Descoperă cum poți beneficia de avantajele tehnologiei și simplifică-ți viața financiară cu maib.

Beneficii:
Rapid și ușor: Procesul complet digital de înregistrare si solicitare a unui card se realizează în câteva minute, oricând și oriunde te-ai afla în Republica Moldova, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la o sucursală.
Accesibilitate totală: Ai nevoie doar de un smartphone  conectat la internet și de buletinul de identitate emis în Republica Moldova la îndemână pentru a începe procesul de onboarding, asigurându-ți astfel libertatea de a gestiona serviciile bancare de la distanță.
Securitate și confidențialitate: Te asigurăm că datele tale personale sunt protejate și confidențiale, respectând cele mai înalte standarde de securitate în domeniul bancar.
Suport online: Echipa noastră de experți este pregătită să răspundă la orice întrebări ai în legătură cu procesul de onboarding digital prin intermediul asistenței virtuale.

Cum funcționează:
Pasul 1 - Înregistrare:
Descarcă aplicația maibank din Apple Store sau Google Store pentru a începe procesul de înregistrare. Completează datele personale, fotografiază cu telefonul buletinul de identitate și selectează cardul digital care ți se potrivește
Pasul 2 – Verificare Identitate:
Prin intermediul tehnologiei avansate de biometrie și a instrumentelor de verificare a identității, te asigurăm că procesul este rapid și sigur.
Pasul 3 - Confirmare:
Odată ce informațiile tale sunt verificate și cardul este deschis , vei primi notificare în aplicație.
Pasul 4 - Acces la Servicii:
Începe să utilizezi serviciile noastre bancare și bucură-te de avantajele unui card 100% digital.

Cazuri de Utilizare:
Deschiderea unui card digital: Chiar dacă nu ești client maib, cu digital onboarding maib, poți deschide un card  într-un timp record și începe să beneficiezi de serviciile noastre bancare de încredere.
Digital onboarding maib reprezintă viitorul serviciilor financiare.
Simplifică-ți viața financiară și descoperă avantajele unui proces complet digital cu maib.
Începe acum și bucură-te de experiența modernă bancară!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok