Donează sânge, dăruiește viață! Oamenii maib au donat sânge și în acest an, în contextul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge

Faptele bune fac parte din identitatea maib. Și în acest an, maib susține campania națională de donare a sângelui, desfășurată de Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, organizând și un punct de colectare a sângelui în cadrul maib park pentru voluntarii din cadrul băncii.

Pe parcursul a patru ani consecutive, oamenii maib au donat sânge în contextul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, iar numărul voluntarilor a crescut constant. În acest an, 58 de angajați maib s-au alăturat campaniei de donare și au reușit să colecteze 20 de litri de sânge și 13 litri de plasmă, care vor face diferența în viața celor aflați în dificultate.

Doina Fetco, Directoare Marketing în cadrul maib:

„Suntem bucuroși să participăm și în acest an în cadrul campaniei naționale de colectare a sângelui, dar și să susținem organizarea acesteia, astfel contribuind la creșterea gradului de conștientizare asupra importanței donării de sânge.

Ne mândrim cu cei 58 de oameni maib, care au ales să fie parte a acestei inițiative și felicităm toți voluntarii care au făcut la fel, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge.”

Totodată, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge este un prilej de a aduce un omagiu celor mai devotați donatori de sânge și componente sanguine, dar și celor care și-au făcut curaj de a dona pentru prima dată.

Vadim Martalog, merchandiser, Direcția (Band) Brand:

„Cu bucurie am constat că aceasta este cea de-a 36-a donare de sânge la care particip și care îmi oferă oportunitatea de a ajuta oamenii care au nevoie cel mai mult. Sunt mândru de mine știind că printr-un gest mic pot salva multe vieți și le sugerez celor care încă ezită să participe la astfel de inițiative să-și depășească frica și să facă o faptă bună.”

Cristina Dolgaia, agile coach, Direcția (Band) Agile și Transformare:

„Astăzi am avut onoarea de a dona sânge pentru prima dată și a fost o experiență profund emoționantă, având în vedere că am o frică extraordinară de sânge. M-am alăturat campaniei de donare de sânge organizată de maib datorită dorinței mele de a contribui la binele comunității.

Această experiență mi-a schimbat percepția asupra importanței donării de sânge și m-a făcut să înțeleg că pot și că donarea de sânge nu e doar pentru cei mai curajoși sau cei mai activi. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și încurajez pe toți cei care pot dona să o facă, pentru a aduce o valoare inestimabilă în viețile celor aflați în dificultate.”

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok