Jumătate de milion de lei - a patra tranșă donată de maib în susținerea refugiaților ucraineni în Republica Moldova

Maib continuă să susțină cetățenii ucraineni refugiați pe teritoriul Republicii Moldova. În luna iunie, banca transferă a patra tranșă în sumă de 503 578 de lei din donația estimată la circa 10 milioane de lei, pe care banca s-a angajat să o ofere pe parcursul anului 2022. Din această sumă, 457 360 de lei provin din tranzacțiile realizate cu cardurile maib, iar 46 218 de lei au fost donați la contul special „Help Ukraine” prin intermediul maibank și la terminalele de autoservire.

Astfel, cele patru tranșe însumează 2 887 058 lei, donație realizată până în prezent către fondul special deschis de Guvern pentru sprijinul cetățenilor ucraineni de pe teritoriul Republicii Moldova.

Prima tranșă de 1 522 809 lei, acumulată în baza tranzacțiilor din luna februarie și a salariilor lunare integrale ale membrilor Consiliului băncii și a Președintelui maib, precum și din donațiile membrilor Comitetului de Conducere a fost transferată în luna martie în contul pentru susținerea poporului ucrainean.​​

Cea de-a doua tranșă a donației în valoare de 392 725 lei, bazată pe tranzacțiile din luna martie ale clienților băncii, a fost transferată în luna aprilie în fondul de susținere a refugiaților. Suplimentar, alte 251 057,36  lei au fost donate de către clienții și angajații maib la contul special „Help Ukraine” prin intermediul maibank și la terminalele de autoservire.

A treia tranșă, în sumă de 467 946 lei, acumulată din tranzacțiile efectuate în luna aprilie, a fost donată în prima săptămână a lunii mai.

Amintim că lunar maib donează o sumă fixă pentru fiecare tranzacție realizată cu un card de debit sau de credit emis de bancă și pentru fiecare plată efectuată la orice POS-terminal și în rețeaua e-commerce. Deținătorii de carduri maib care doresc să susțină această inițiativă sunt îndemnați să utilizeze cardurile cât mai frecvent posibil, pentru a spori suma donată fondului de sprijin pentru refugiați.

Suntem alături de poporul ucrainean!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok