Maib a înregistrat cu succes cea de-a cincea emisiune de obligațiuni corporative din al doilea program

A cincea emisiune de obligațiuni corporative maib, din cadrul programului doi, a fost înregistrată cu succes în Registrul Emitenților de Valori Mobiliare. Rezultatele au fost aprobate de Comisia Națională a Pieței Financiare în data de 2 iulie 2024.

În cadrul acestei emisiuni, desfășurate între 30 mai și 18 iunie 2024, au fost subscrise 4 881 de obligațiuni nominative de clasa a VI-a cu marja de (+1%) și o valoare totală de 97 620 000 de lei.  Durata de circulație a acestor obligațiuni este de 3 ani, iar rata cuponului este flotantă, fiind de 4,48% în primul an.

În total, pe parcursul celui de-al doilea program, maib va desfășura în mod regulat 10 emisiuni de obligațiuni corporative de clase diferite, fiecare în valoare de 100 milioane de lei. Valoarea nominală a unei obligațiuni este de 20 000 lei, iar per emisiune pot fi subscrise până la 5000 de obligațiuni.

Dacă nu ai reușit să investești în primele cinci, fii cu ochii pe noi, pentru că vom anunța lansarea celei de-a șasea emisiuni (subscriere) în scurt timp.

Pentru mai multe detalii despre aceste instrumente de investiții, vizitează pagina maib.md sau consultă Prospectul de ofertă publică.

Investește inteligent în viitor.

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok