Maib și Western Union lansează serviciul de transfer de bani din străinătate direct pe card

Să primești bani din străinătate acum e mai simplu ca oricând. Maib și Western Union lansează serviciul de transfer de bani din străinătate direct pe card (t2c), care poate fi accesat de pe pagina web t2c.maib.md sau prin aplicația mobilă maibank.

Datorită noului serviciu, oferit de Western Union și maib, nu mai e necesar să te deplasezi la bancă pentru a-ți ridica banii. Prin intermediul t2c mijloacele financiare sunt transferate direct pe contul tău de card, fără niciun comision. În cazul în care valuta cardului diferă de valuta remiterii, banii vor fi automat convertiți la cursul băncii.
Cum funcționează?

Pentru a primi banii direct pe card prin pagina web t2c.maib.md, ai nevoie doar de numărul cardului bancar şi numărul tău de telefon. Având aceste date, urmează câțiva pași simpli:

  1. accesează  t2c.maib.md;
  2. introdu datele solicitate în sistem;
  3. printr-un sms vei primi un cod de unică folosinţă, pe care îl vei introduce în pagina de confirmare.
  4. Și atât. Verifică cardul, banii sunt deja în cont. 

Pentru a primi transferul de bani prin maibank:

  1. accesează aplicația mobilă;
  2. selectează Transfer internațional de plăți din opțiunea Plăți;
  3. urmează instrucțiunile și banii rapid vor ajunge în cont.

Pentru că te înțelegem, poți beneficia de oferte de creditare avantajoase, dacă primești cel puțin 3 transferuri de minimum 200 de euro lunar prin maib. Te invităm să vezi cât ai putea achita lunar pe www.creditemaibune.md.   

Sistemul de remitere de bani Western Union, lansat în 1851, asigură uşurinţa şi rapiditatea expedierii sau recepţionării transferurilor într-o reţea de peste 490 de mii de locaţii din cca 200 de ţări. 

Transferurile devin mai avantajoase cu Western Union și maib!

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok