Maib și Western Union lansează serviciul de transfer de bani din străinătate direct pe card

Ai vrea să primești bani din străinătate direct pe cardul tău, fără să faci drumuri la bancă? Maib și Western Union îți oferă această posibilitate prin serviciul online transfer-to-card (t2c) de pe pagina web t2c.maib.md. Serviciul este disponibil și în aplicația mobilă maibank.

Astfel, acum nu mai e necesar să te deplasezi la bancă pentru a-ți ridica banii. Prin serviciul t2c, mijloacele financiare vor fi transferate pe contul tău de card, fără niciun comision*. În cazul dacă valuta în care este emis cardul diferă de valuta remiterii, banii vor fi automat convertiți la cursul băncii.

Pentru aceasta ai nevoie doar de numărul cardului bancar şi numărul tău de telefon. Deschide pagina t2c.maib.md, introdu datele solicitate în sistem, după care va fi generat un cod de unică folosinţă, pe care îl vei primi printr-un SMS pe telefonul mobil. Introdu codul în pagina de confirmare și banii vor ajunge în contul de card. 

Și pentru că te înțelegem, poți beneficia de oferte de creditare avantajoase, dacă primești cel puțin 3 transferuri de minimum 200 de euro lunar prin maib. Te invităm să vezi cât ai putea achita lunar pe www.creditemaibune.md.   

Sistemul de remitere de bani Western Union, lansat încă din1851, asigură uşurinţa şi rapiditatea expedierii sau recepţionării transferurilor într-o reţea de mai mult de 490 mii de locaţii ale agenţilor în peste 200 ţări. “Western Union” este o companie lider pe piaţa remiterilor de bani avînd 

Transferurile devin mai avantajoase cu Wstern Union și maib!

* Western Union câștigă bani și din schimbul valutar.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok