Moldova Agroindbank - cea mai responsabilă bancă faţă de societate

BC “Moldova Agroindbank” SA a obţinut Premiul Mare al Concursului „Marca comercială a anului” - „Mercuriul de Aur”, în nominaţia „Responsabilitate Socială”. 

Premiul, precum şi Diploma de Onoare i-au fost înmînate Preşedintelui Comitetului de Conducere al băncii, Serghei Cebotari, joi seara, în cadrul unei festivităţi solemne organizate de Camera de Comerţ şi Industrie şi Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală. 

„Mercuriul de Aur” oferit mărcii comerciale “Moldova Agroindbank” pentru responsabilitatea socială promovată confirmă aportul valoros al instituţiei la dezvoltarea comunităţii, prin sprijinirea unor proiecte de amploare din diverse domenii. Cele mai mari şi mai importante iniţiative sociale susţinute de MAIB sînt Programele „Burse de Merit” şi „Burse Suplimentare”; programele Fundaţiei „Clipa Siderală”; Salonul de Carte pentru Copii; Festivalurile „Maria Bieşu” şi „Mărţşior”; „Hospice Angelus Moldova”; evenimentele olimpice; de asemenea sute de familii au fost şi continua să fie ajutaţi de bancă.

Fiind unul dintre cei mai importanţi angajatori din ţară, Moldova Agroindbank, de asemenea, manifestă atitudine responsabilă faţă de angajaţii săi.

Astfel, în anul 2013 a fost revizuit sistemul de remunerare a muncii salariaţilor băncii, orientat spre remunerarea echitabilă şi asigurarea unui nivel de trai decent. Banca se implică activ şi susţine angajaţii săi prin acordarea altor facilităţi, ca asigurarea cu transport, din contul băncii, a salariaţilor care încep lucrul mai devreme de ora 06.00 şi termină lucrul mai tîrziu de orele 22.00; susţine diverse activităţi de instruire a personalului; oferă alte pachete sociale.

Banca respectă cu stricteţe cerinţe faţă de angajaţii săi privind protecţia mediului înconjurător prin reducerea consumului de hîrtie, precum şi prin participarea echipei băncii la activităţile de amenajare a teritoriilor. În cadrul activităţii sale de zi cu zi, banca aplică standarde de responsabilitate socială şi în colaborare cu partenerii săi.

Implicîndu-se în parteneriate durabile cu organizaţiile societăţii civile, autorităţile centrale şi locale, alţi parteneri, BC”Moldova Agroindbank”SA aduce o contribuţie reală la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor ţării, la dezvoltarea europeană a Republicii Moldova.

Comentînd distincţia obţinută, Serghei Cebotari a menţionat: „Intervenţia băncii în soluţionarea problemelor comunităţii deseori este mai mult decît necesară, dar şi mai mare este satisfacţia noastră morală venită din recunoştinţa oamenilor ajutaţi. Pentru că tot ceea ce faci, ţi se întoarce pe măsură. Moldova Agroindbank asigură că va fi în continuare cel mai activ actor social, pentru a interveni acolo unde este aşteptat ajutorul său, or anume acesta este rolul unui business social responsabil”.

„Mercuriul de Aur” în nominaţia “Responsabilitate Socială” nu este prima distincţie obţinută de MAIB în cadrul Concursului “Marca comercială a anului”. Moldova Agroindbank este, de asemenea, deţinătoarea Premiului Mare “Mercuriul de Aur” la nominaţia “Marca Comercială-2010”, pentru cea mai de succes strategie de durată a mărcii comerciale.

Marele Premiu „Mercuriul de Aur” este distincţia supremă în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului” şi reperzintă cea mai înaltă apreciere a mărcii comerciale autohtone în nominalizarea respectivă. Aprecierea mărciulor comerciale participante la concurs se efectuează de către membrii Comitetului Organizatoric format din oameni de ştiinţă, specialişti în domeniul marketingului, publicităţii, proprietăţii intelectuale, care au efectuat un amplu studiu de marketing pe întreg teritoril ţării în baza unor criterii rigide de profesionalism.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok