Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice
Primii 150 de câştigători ai promoţiei „Vara premiilor de la MAIB şi Visa!” şi-au ridicat premiile 17.07.2017

Primii 150 de câştigători ai promoţiei „Vara premiilor de la MAIB şi Visa!” şi-au ridicat premiile

Câştigătorii primei etape a campa­niei promoţionale „Vara premiilor de la MAIB şi Visa!”, organizate de Moldova Agroind­bank în parteneriat cu Visa Inc, şi-au ridicat premiile băneşti. În total, în cadrul primei extrageri 150 de clienţi ai băncii au câştigat certificate în valoare de 1000 lei fiecare, pe care le vor valorifica într-o reţea de magazine de mărfuri de uz casnic.

La extragere au partici­pat deţinătorii de carduri Visa de la MAIB care au efectuat tranzacţii de minim 50 lei, cu cardul Visa de debit sau de credit (cu excepţia cardurilor Visa Business), în lei sau în valută străină. Premiile au fost acordate în urma extragerii efectuate în mod aleator prin utilizarea programelor computerizate.

Echipa MAIB îi felicită pe câştigători şi încurajează clienţii să efectueze tranzacţii cu cardul Visa şi să participe la promoţie. Iar pe acei care încă nu sunt clienţi ai băncii, MAIB îi invită să deschidă un card Visa la orice filială şi să participe la promoţia verii.

Promoţia „Vara premiilor de la MAIB şi Visa!” va continua până pe 31 iulie 2017. În cadrul următoarelor extrageri ale Campaniei vor fi acordate alte 150 certificate-cadou în valoare de 1000 lei şi 5 pachete turistice pentru două persoane, în valoare de 1000 USD fiecare, cu posibilitatea alegerii destinaţiei de către câştigător.

Vedeţi lista câştigătorilor primei etape a promoţiei „Vara premiilor de la MAIB şi Visa!”.

Mai multă informaţie referitor la desfăşurarea Campaniei poate fi obţinută din Extrasul „Vara premiilor de la MAIB şi Visa!”, la filialele băncii sau la Call Center 022 268 999.