Un nou an, o nouă casă - creditele imobiliare maib devin și mai accesibile

Îndrăznește să visezi măreț și alege acea locuință în care te vei simți confortabil. Acum, visul unei noi case devine mai accesibil. Dacă primești salariul pe un card maib, luând un credit imobiliar ai o rată a dobânzii flotantă de 7,80% anual și DAE de 8,08%.

Pentru proiecte mai ambitioase care implică credite imobiliare ce depășesc 1,5 milioane lei, maib are o ofertă specială. Poți beneficia și de o rată flotantă a dobânzii în condiții preferențiale de 7,70% anual, cu DAE 7,98%, și de întregul pachet maib alto gratuit pe toată durata de deservire a creditului. Acest pachet exclusiv oferă servicii de top, precum manager personal, zone dedicate de deservire, prioritate în deservire și pachete de carduri premium, toate adaptate necesităților și stilului tău de viață.

Echipa maib este pregătită să ofere consultanță personalizată pentru a ne asigura că fiecare client înțelege toate aspectele procesului de creditare. Ne angajăm să-ți oferim un parcurs simplu, ușor și transparent, la fiecare etapă de deservire.

În cadrul maib, ne mândrim să sprijinim visurile și proiectele clienților noștri, iar reducerea ratei dobânzii și condițiile avantajoase pentru creditele de valoare mare sunt o parte a angajamentului nostru de a susține dezvoltarea ta personală și financiară.

Pentru detalii suplimentare despre creditele ipotecare și cum te putem ajuta să-ți trăiești visele în noua ta casă, te invităm să vizitezi centrul ipotecar maib sau oricare sucursală. Mai mult, poți solicita o consultație gratuită online, pentru că știm să apreciem timpul clienților noștri.

Știm că nimic nu se compară cu sentimentul de a te simți „acasă", iar acum este un moment avantajos de a experimenta această senzație în propria ta locuință. Caută casa perfectă și începe anul într-un spațiu care să reflecte cu adevărat cine ești.

*Exemplu reprezentativ: Suma creditului 800 000 de mii MDL, durata creditului 240 luni, rata dobânzii flotantă de 7,80% anual și DAE 8,08%, valoarea totală plătibilă va constitui suma de 1 581 335,48 MDL, care se împarte în 240 rate lunare a câte 6 590,77 MDL.  

Un credit implică răspundere juridică și trebuie să fie restituit în condițiile contractului de credit. Verifică-ți capacitatea de rambursare a creditului până la semnarea contractului de credit.

Cel mai frumos loc e acasă!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok