Un nou beneficiu gama: acum tu decizi când și ce cashback retragi

Ne-am obișnuit să așteptăm sfârșitul lunii, pentru că anume atunci primim în cont mult doritul cashback acumulat pentru cumpărăturile cu cardul maib gama. Îți prezentăm un nou beneficiu - butonul „Retrage” cashback acumulat, disponibil în maibank.

Acesta îți va oferi mai multă flexibilitate și autonomie, pentru că acum tu decizi când și ce sumă retragi din contul balanței tale. Tot ce trebuie să faci este să actualizezi aplicația maibank, să accesezi retragerea cashbackului acumulat, opțiune disponibilă imediat ce aduni 100 de lei în cont.

Un punct de interacțiune pentru întreaga comunitate gama  

Pizza party cu prietenii? Retrage cashbackul. Îl aduni de mai mult timp pentru un cadou special? Retrage-l în momentul optim. Noua opțiune poate servi drept pușculiță pentru un scop frumos. Încearcă și tu noul buton „Retrage” cashbackul acumulat, începând cu 100 de lei.

Valoarea cashbackului primit depinde de sumele achitate cu cardul tău gama. În funcție de partenerii maib, valoarea cashbackului variază. Cu cât mai multe achitări faci, cu atât e mai mare suma primită înapoi. Apropo, când faci cumpărături majore - și cashbackul este pe măsură.

Vezi aici întreaga listă a partenerilor gama.
Încă nu ai un card gama? Solicită-l acum, fii parte din comunitatea amatorilor de cashback.

Tu conduci. maib

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok