Câștigătorii etapei a II-a a promoției „Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă"

Suntem încântați să anunțăm că maib a desemnat câștigătorii etapei a II-a a promoției „Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă”. Această campanie nu doar ajută clienții să-și îndeplinească visul de a avea propria locuință, ci le oferă și oportunitatea de a trăi experiențe memorabile în locații pitorești din Moldova.

În cadrul celei de-a doua extrageri au fost înscriși automat clienții care au contractat un credit imobiliar de la maib în sumă de cel puțin 700 de mii de lei și au completat formularul de înregistrare. Prin urmare, zece norocoși vor petrece momente deosebite alături de cei dragi.

  • Andrei Țurcanu - sejur la BERD'S
  • Iachim Timofti - sejur la BERD'S
  • Ștefan Crețu - sejur la Castel Mimi  
  • Alexei Sulencov - sejur la Castel Mimi
  • Tatiana Stoian - sejur la Château Purcari
  • Maxim Antonișin - sejur la Château Purcari
  • Evgheni Martinov - sejur la Crama Mircești
  • Silvia Vîntu - sejur la Crama Mircești
  • Tatiana Erhan - sejur la Et Cetera
  • Serafim Verdeș - sejur la Et Cetera

Fiecare câștigător va beneficia de o noapte de cazare pentru două persoane, o excursie cu degustare de vinuri, o cină specială și alte activități deosebite. Aceste experiențe speciale sunt menite să ofere clienților maib momente de relaxare și bucurie într-un cadru de vis.

Felicităm câștigătorii și le dorim să se bucure de aceste experiențe alături de cei dragi. Mulțumim tuturor participanților pentru încrederea acordată și pentru că au ales maib ca partener în realizarea visului lor de a avea o locuință.

Dacă vrei să afli care este suma disponibilă pentru tine, acum poți accesa oferta de credit imobiliar direct din smartphone-ul tău, 24/7. Deschide aplicația maibank și află toate informațiile importante, inclusiv despre rata dobânzii și DAE, precum și un calcul estimativ al plății lunare. Nu uita să soliciți o consultație la telefon, ca să ți se ofere răspuns la toate întrebările.

Promoția „Cu creditul imobiliar de la maib, creezi amintiri acasă” continuă, iar următoarele extrageri vor aduce noi câștigători. Profită și tu de această ocazie de a câștiga unul dintre sejururile de vis în cele mai emblematice locații din țară.

Pentru mai multe detalii despre promoție, vezi regulamentul oficial sau te așteptăm la sucursalele maib.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok