Moldova Agroindbank susţine agricultorii, oferindu-le finanţare pentru dezvoltarea afacerii

Veşti bune la începutul unui nou sezon agricol! Pentru a sprijini producătorii agricoli în eforturile lor de lansare şi desfăşurare a lucrărilor de primăvară, BC ”Moldova Agroindbank” SA vine cu o ofertă avantajoasă la creditele agro.

Astfel, MAIB propune o soluţie de finanţare ultra-rapidă, gândită pentru agricultori şi lansează campania promoţională  „Creditele agro te răsplătesc cu recoltă!”. Pentru că ştim că aşteptarea îi poate costa recolta, venim în întâmpinarea lor cu această ofertă specială.

Pentru persoane juridice care desfăşoară activitatea de antreprenoriat (gospodărie ţărănească sau întreprindere individuală), a fost majorată suma împrumutului până la 300 mii lei, pe un termen de până la 18 luni, cu gajul roadei viitoare. Totodată, persoanele fizice pot primit o finanţare de până la 100 mii lei, fără gaj, pe un termen de până la 18 luni.

Producătorii agricoli pot beneficia de resursele împrumutate pentru formarea şi finanţarea capitalului circulant, recoltarea roadei, primirea şi prelucrarea producţiei, precum şi pentru alte activităţi agricole.

Campania promoţională „Creditele agro te răsplătesc cu recoltă!” se va desfăşura în perioada 09 februarie - 31 mai 2017.

Informaţii suplimentare despre oferta de creditare pot fi obţinute în orice filială a BC”Moldova Agroindbank”SA, apelând serviciul Call Center la numărul de telefon 022 268 999 sau accesând site-ul  www.maib.md.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok