Cei mai buni dintre cei mai buni angajați ai Diviziei Retail – premiați pentru rezultatele de top

La maib depunem eforturi zi de zi pentru a fi cei mai buni și a dezvolta în permanență competențele angajaților noștri. Divizia Retail ne uimește întotdeauna cu rezultate excepționale: de la oferirea creditelor asigurate și neasigurate, operațiuni la TSS și atragerea depozitelor, până la vânzarea cardurilor și a aplicației maibank.

72 de colegi din diferite raioane și localități ale țării ce s-au remarcat în lunile mai, iunie și iulie au fost premiați în cadrul evenimentului de premiere pentru performanțele obținute. Pe lângă premierea în sine, evenimentul a avut o nuanță aparte datorită faptului că am reușit să-l cunoaștem pe fiecare angajat în parte din perspectiva personală: ce hobby-uri au, cu ce se ocupă în timpul liber și ce îi motivează să progreseze.

Marinela Don, Consultant clienți, Sucursala Miron Costin:

„Am 21 de ani și deja am reușit să cunosc două sfere de activitate la maib. Anterior am activat în calitate de Specialist persoane fizice, iar în prezent acord suport clienților în funcția de consultant clienți.

Pe lângă jobul pe care îl profesez cu suflet, sunt studentă și la două universități – ASEM și Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava. Am mai multe pasiuni și toate țin de lumea creativă - muzica îmi este foarte aproape sufletului, de aceea începând cu anul 2016 cânt în corul Cantabile și Capricio”.

Unii au reușit să se claseze în top pentru prima dată, alții însă doboară recordurile personale și ale băncii de câteva luni. Este și cazul Valentinei Coșneanu, consultant clienți în cadrul Sucursalei Alecu Russo, fiind pentru a patra lună consecutiv cel mai bun vânzător de operațiuni la terminalele de autoservire.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„A devenit deja o tradiție pentru maib premierea celor mai buni vânzători ai Diviziei Retail. Este important să evidențiem oamenii ce depun efort, timp și suflet pentru a oferi cea mai bună experiență și cele mai potrivite produse și servicii clienților. Ne mândrim cu rezultatele financiare obținute, dar mult mai mult cu colegii ce le dau valoare”.

Ne dorim ca orientarea către clienți, spiritul de echipă și profesionalismul să rămână una dintre cărțile de vizită ale angajaților maib.

Împreună la nivelul următor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok