Cupa „Hospice Angelus"-cîştigată de MAIB

Cupa „Hospice Angelus” la Fotbal, care s-a disputat sîmbătă, 19 octombrie, a fost cîştigată de echipa Moldova Agroindbank.
La turneu au participat peste 10 echipe, printre care reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat în Chişinău, bănci comerciale şi alte companii, instituţii de stat, inclusiv echipa Guvernului. Tradiţional competiţia a fost organizată cu suportul financiar al Partenerului General - BC „Moldova Agroindbank” SA.

Trofeele obţinute de echipele jucătoare au fost înmînate de reprezentantul Partenerului General - Eugeniu Josan, membru al Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA. „Sincere felicitări tuturor participanţilor. Echipa cîştigătoare - de la Moldova Agroindbank a avut, probabil, mai mult noroc, dar - totodată această victorie a mai confirmat odată justeţea sloganului - Puterea stă în noi! Mulţumim organizatorilor pentru că au reuşit să ofere condiţii excelente de joacă. Împreună, facem un lucru extraordinar de necesar pentru societate, în special pentru pacienţii bolnavi de cancer care au nevoie de sprijinul nostru”, a menţionat Eugeniu Josan.

Este deja a treia ediţie a Cupei de fotbal „Hospice Angelus”, la care banca este prezentă de fiecare dată - atît în calitate de sponsor, cît şi în calitate de participant. Drept urmare a acestui eveniment sportiv s-a reuşit acumularea a sumei de 4000 de Euro care vor fi utilizate pentru continuitatea prestării serviciilor de îngrijiri paliative oferite pacienţilor cu cancer în stadiu avansat și terminal. Astfel, Moldova Agroindbank îşi aduce aportul la realizarea obiectivului propus de Hospice Anghelus în Moldova şi peste tot în lume.

Comitetul de conducere şi întreg colectivul MAIB aduce sincere felicitări echipei de fotbal, alături de cuvinte de recunoştinţă pentru promovarea imaginii pozitive a băncii.

 Moldova Agroindbank. Puterea stă în noi!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok