​Facilităţi. Avantaje. Oportunităţi – toate la standul MAIB de la expoziţia Imobil 2018

Cauţi oferte atractive pentru achiziţionarea unei locuinţe?  BC „Moldova Agroindbank” SA  te va surprinde plăcut  la expoziţia „Imobil Moldova 2018”, care se  desfăşoară în perioada 27-30 septembrie, la centrul expoziţional „Moldexpo” din Chişinău. 

Prezentând cele mai convenabile credite imobiliare, Moldova Agroindbank vine, totodată, cu o reducere la suma comisionului unic. 

Astfel, vizitatorilor standului MAIB, care sunt interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe vor primi şi câte un certificat, în baza căruia vor beneficia de o reducere de 1000 lei la comisionul unic în momentul contractării unui credit imobiliar. 

Specialiştii MAIB vă aşteaptă la standul băncii de la expoziţia „Imobil Moldova 2018” pentru a vă oferi mai multe detalii. 

Grăbiţi-vă! Numărul certificatelor este limitat. 

Liderul sistemului bancar, BC „Moldova Agroindbank” SA, deţine 35% din totalul creditelor acordate persoanelor fizice per sistem. Acest fapt se datorează calităţii produselor creditare, reţelei fizice extinse şi relaţiei bancă-client, încrederea clienţilor fiind o valoare esenţială pentru MAIB. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok