Filiala „Mihai Eminescu”-15-a aniversare

Filiala „Mihai Eminescu” a BC „Moldova Agroindbank” SA, situată pe str. Tighina, 49, din capitală, şi-a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare, eveniment care a constituit un bun prilej pentru omagiere dar şi pentru retrospectiva istoriei, pe alocuri - chiar glorioase - a acestei filiale.

Denumirea filialei are propria sa istorie. De la deschidere, timp de 7 ani filiala a avut sediu pe strada Mihai Eminescu. Astfel, i-a fost atribuit numele lui „Mihai Eminescu”, care a fost păstrat chiar dacă sediul sucursalei s-a schimbat pe str. Tighina, 49, unde se află pînă în prezent. În toţi aceşti ani, numele filialei îi poartă noroc ca un Luceafăr veritabil.

Printre cei mai vechi clienţi ai Filialei „Mihai Eminescu” a BC „Moldova Agroindbank” SA se numără faimoasa fabrică de producere a tricotajelor ÎCS „Steaua Reds” SA.

Irina CURSACOVA, director ÎCS „Steaua Reds” SA: „Eu percep această bancă, stabilă şi de încredere, drept un pom plin, ce are rădăcini adînce şi crengi care se întind spre înălţime. Moldova Agroindbank are temelie sigură şi capacităţi mari de a creşte, de aceea avem toată încrederea în MAIB. Pe lîngă aceasta, sîntem nu doar buni parteneri, ci şi vecini, fapt care ne facilitează şi mai mult colaborarea”.
Directorul companiei agricole „Zenitalos” SRL, Gheorghe Ciorbă, o cunoaşte pe Natalia Plămădeală chiar de la începutul carierei sale bancare.
Gheorghe CIORBĂ: „Personal ne cunoaştem din 1978. Şi atunci cînd am decis, în 1992, să-mi creez întreprinderea agricolă aveam deja toată încrederea în această personalitate şi în banca pe care o reprezenta”.


Printre cei mai fideli clienţi ai Filialei „Mihai Eminescu” care au venit să-şi omagieze banca au fost, de asemenea, Ilarion Ursu de la „Conluxart”, Victor Roman de la „Ford” SA, Dumitru Josan de la „Alcosinter”, dar şi numeroşi clienţi persoane fizice care sînt în filială „de-ai casei”. Cunosc personal angajaţii filialei, 18 la număr, care le stau mereu la dispoziţie pentru a le oferi produsele şi serviciile aşteptate.

Pentru a aduce felicitări foştilor angajaţi şi actualei echipe a Filialei „Mihai Eminescu”, conducerea băncii le-a delegat pe Svetlana Vîşcu, şef al Departamentului Filiale, şi Ala Polustanova, şef al Departamentului Elaborarea şi Administrarea Produselor în activitate retail.

Ala POLUSTANOVA: „Rezultatele pe care le atingeţi an de an confirmă că eforturile depuse de Dumneavoastră se soldează cu succes. Ca şi în viaţa unui om, aţi avut şi perioade mai puţin optimiste, dar aţi reuşit să le depăşiţi cu demnitate. Asta pentru că niciodată nu aţi fost indiferenţi. Cunoaştem bine despre fenomenul „Şcoala Mihai Eminescu” şi ne bucurăm că specialiştii care au trecut experienţa inedită de aici rămîn în sînul familiei Moldova Agroindbank. Vă felicităm cu ocazia aniversării şi vă doresc să rămîneţi o echipă consolidată de profesionişti şi oameni oneşti!”

Toţi colegii împărtăşesc cele mai frumoase gînduri şi felicitări pentru întreaga echipă a Filialei „Mihai Eminescu” a BC „Moldova Agroindbank” SA: Director Plămădeală Natalia; Director adjunct Botnaru Ludmila; Secţia credite - Musinschi Veronica, Safaler Ion, Tulbure Olesea, Motologa Elena, Contabil-şef Ţurcan Nelli, Contabilitatea - Cotorobai Natalia, Chiperi Elena, Batalov Ecaterina, Odobescu Taisia, Sacaliuc Elena, şef casă Dilipovici Svetlana, operatori ghiseu banca- Serghienco Olesea, Melnic Mariana, Isofii Olga.

La Mulţi Ani, Filiala „Mihai Eminescu”!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok