​Investind în tineri, Moldova Agroindbank investeşte în viitor

A V-a ediţie a Programului „Burse pentru viitorul tău” şi-a desemnat învingătorii. 

Cei 30 de beneficiari vor dispune fiecare de câte o bursă în valoare de 10 000 lei.

Acestea sunt  oferite celor mai merituoşi studenţi ai ţării, din familii defavorizate, care au participat şi au acumulat punctaj maxim în cadrul Programului desfăşurat de Centrul de Informaţii Universitare, cu susţinerea financiară a Moldova Agroindbank. 

Bursele sunt acordate în bază de concurs şi au menirea să acopere necesităţile studenţilor ce ţin de efectuarea studiilor (taxă de studii, cheltuieli de cazare, masă, materiale de studiu ş.a.). 

În plan mai mare, “Burse pentru viitorul tău” reprezintă aprecierea de către Moldova Agroindbank a performanţelor academice ale tinerilor studioşi din Republica Moldova, reprezintă susţinerea unei bănci puternice şi încrederea în potenţialul şi viitorul tinerilor aflaţi pe băncile facultăţii, este investiţia MAIB în viitorii profesionişti ai ţării.  

„Burse pentru viitorul tău este unul dintre proiectele strategice de responsabilitate socială corporativă ale Moldova Agroindbank, care deja pe parcursul a cinci ani consecutivi sprijină zeci de studenţi cu rezultate excelente la învăţătură să obţină o educaţie de calitate, cu mai puţine griji financiare. Ne bucurăm că mulţi dintre studenţii susţinuţi de MAIB ne-au ales ca prim angajator. Este o onoare pentru Moldova Agroindbank să putem contribui la construirea unui viitor mai sigur pentru tinerii din Republica Moldova”, a declarat Victoria Koroli, şef al Departamentului PR şi Comunicare al băncii.
Programul este destinat tinerilor care provin din familii cu venituri modeste, din familii cu mulţi copii, care sunt orfani sau se află sub tutelă, şi/sau cu dizabilităţi, tineri atât din zonele urbane, cât şi din cele rurale.

În total, la a V-a ediţie a Programului “Burse pentru viitorul tău” au fost depuse 119 dosare de participare ale studenţilor din 17 universităţi din republică.  

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok